Він вижив після 9 0перацій на серці, 3 реані мацій та інсу льту. Маленький хлопчик, який довів усім, що герої не здаються!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Кріс і Ештон Ходж — молода пара, яка очікувала на народження сина.

Вони дуже відповідально віднеслися до народження дитини, тому вчасно проходили всі обстеження. На одному із них, лікарі повідомили дуже страшний діагноз — в хлопчика гіпопластичний серцевий синдром. Після народження малюку провели операцію.

Це страшний діагноз, адже з ним виживають одиниці. Хлопчик пережив 9 операцій на серце, під час яких його 3 рази реанімували, а ще з хлопчиком трапився інсульт. Вижити після такого — це просто чудо!

Після народження хлопчик мав лише 2 кг, тому до операції його ще готували, щоб дитинка набралася сил. Протягом першого тижня лікарі провели процедуру Норвуда, суть якої полягає в покращенні кровообігу. Коли йому було всього тиждень, провели першу операцію.

Усі дуже переживали за цю крихітку. Малюк був наодинці з лікарями посеред усіх цих медичних приладів. Але вони були впевнені, що він теж бореться за життя.

Через рік і 3 місяці його нарешті виписали з лікарні. На жаль, скоро у нього знову трапився інсульт, і малятко потрапило в лікарню.

Сьогодні малюк досить добре почувається, однак в майбутньому йому необхідна пересадка серця.

Джек дуже веселий хлопчик, незважаючи, на те, що йому довелося пережити. Він весь час посміхається і веселить оточення. У цього хлопчика все буде чудово, адже він справжній герой.

Що думаєте з цього приводу?