Дівчина народила доньку, але нас правді не є її мамою — дівчина обду рила приро ду. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Дівчина вирішила допомогти своїй мамі та її чоловіку стати батьками, запропонувавши себе на роль сурогатної матері, інформує Ukr.Media.

Молода дівчина народила дитину, але ставати мамою вона не планувала. Дівчина обдурила природу і стала для новонародженої дівчинки старшою сестрою. ДНК-аналіз це підтвердити не зможе, але переконати родину неможливо.

Випадки з сучасної медицини не припиняють дивувати лікарів.

У історії з 25-річною Холлі Саммерс донька обіграла природу, здивувавши маму приємним подарунком — ще однією дівчинкою. Мати Холлі, 49-річна Фей, і її чоловік, 46-річний Ендрю, мріяли про дитину. Роками вони намагалися зачати дітей, проте ніякого прогресу це принесло.

«Ендрю і мама мріяли про дитину щі відтоді, як одружилися, але мама була стерилізована, про що шкодувала», — говорить Холлі.

Однак ще у 2014 році, до стерилізації, жінка заморозила свої яйцеклітини, які планувала використати щоб завести дитину, і це здалося родині відмінним виходом з ситуації. Холлі вирішила стати для Фей і Ендрю сурогатною мамою, щоб втілити їх мрію у реальність.

Лікарі, вивчивши яйцеклітини Фей, дійшли висновку, що вони нежиттєздатні. Подружжю здавалося, що ситуація безвихідна, але не Холлі. Дівчина запропонувала все ж таки використати у процедурі штучного запліднення свої яйцеклітини і біологічний матеріал вітчима, щоб виносити дитину.

Так родина і вчинила. Зрештою у жовтні, після 41 години пологів, на світ з’явилася дівчинка, яку батьки назвали Віллоу. Біологічно вона стала дитиною Холлі і Ендрю, але, за словами дівчини, вона сприймає дівчинку як дитину своєї мами.

«Я народила Віллоу і передала її своїй мамі без краплі сумніву. Чудова Віллоу, можливо, народилася з моїх яйцеклітин і клітин Ендрю, але у неї тільки одна мати, і це, звичайно, не я», — говорить Холлі.

Дівчина також пояснила, що для новонародженої не буде секретом її особливе походження. Батьки обов’язково розкажуть дівчинці усе, але тільки коли вона підросте.

«Ми будемо цілком чесними з Віллоу, коли вона виросте. Це може здатися незвичайним, але вона прийшла у цей світ завдяки любові. Це все, що має значення», — каже Холлі.

За словами Фей, вона невимовно пишається своєю донькою і вдячна їй за такий безцінний подарунок.

«Я завжди буду розповідати Віллоу, як вчинила її дивовижна сестра. Я ніколи не зможу віддячити Холлі», — сказала Фей.