Дівчина не підозрювала про власну ваrітність, поки не народила у кабі неті лікаря-стоматолога. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Поліцейський допоміг жінці народити дитину, але вона навіть не підозрювала про свій стан.

День 23-річної Джессіки починався як завжди: вона встала, приготувала сніданок синові і повезла його у садок. Хлопчик помахав їй рукою, а Джессіка зібралася назад додому. І раптом її схопив моторошний біль, настільки сильний, що вона й кроку зробити не могла, інформує Ukr.Media.

«Я думала, болить через те, що я напередодні посковзнулася, впала і сильно розбилася. Біль мене просто паралізував», — каже Джессіка.

На допомогу прийшов поліцейський, який побачив молоду жінку: він зрозумів, що вона ледь тримається на ногах від болю. З медичних установ поблизу була тільки стоматологія. Туди поліцейський і завів дівчину, щоб дочекатися приїзду швидкої. Щойно її посадили у крісло, як Джессіка… народила. Відтоді, як вона переступила поріг клініки, до появи малюка на світ минуло буквально кілька хвилин.

«Я була просто шокована. Усе сталося настільки швидко… Адже ніщо не віщувало! — дивується Джессіка. — У мене, як завжди, були критичні дні, живота не було, почувалася як зазвичай».

Не менше були шоковані й поліцейські. Дівчина зовсім не була схожа на вагітну, у неї навіть натяку на живіт не було.

«Я ледве встиг одягнути рукавички, щоб упіймати дитину», — розповів 39-річний офіцер Ван Дуурен.

Але видихати було зарано: під час швидких пологів пуповина розірвалася, а малюк не кричав, не рухався і, схоже, не дихав. На щастя, поліцейський не розгубився: він зробив усе можливе для порятунку дитини, і малюк — диво! — зробив перший подих та заплакав. Здається, це був найприємніший дитячий плач у світі.

Швидка приїхала лише через кілька хвилин. Маму і малюка забрали до лікарні. Як виявилося, малюк Герман — так назвали дитинку — народився на 10 тижнів раніше, ніж треба було. Дихальна система хлопчика була ще не готова до самостійної роботи, тому дитина перебувала у інкубаторі. Через кілька тижнів з малюком вже все було гаразд, і Герман вирушив додому, до родини.

Але й на цьому сюрпризи ще не закінчилися. Джессіка отримала гігантський рахунок від стоматології, у якій їй довелося народжувати. У супровідному листі було сказано, що кімната після цього була настільки брудною, що клініці довелося викликати спеціалізовану службу прибирання. Тепер Джессіка повинна була заплатити 212 євро (6900 гривень). Страхова компанія відшкодовувати ці витрати відмовилася. Зрештою Джессіку знову врятували поліцейські: ті ж самі хлопці, що приймали у неї пологи, організувавши збір коштів на користь молодої матусі.