Подруга попросила у борr. Коли я сказала їй, щоб вона обов’язково повернула їх у строк, вона мовчки віддала rроші назад та пішла. Потім мені стало відомо, що вона

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Гроші тоді у мене були, тому я без проблем віддала їх подрузі. Але сказала їй, щоб обов’язково повернула їх в строк. Алла почала мене переконувати в тому, що вона не обдурить мене. Однак я давно вже нікому не вірю. Тим більше, як мені здалося за цей час Алла дуже змінилася. Нічого не сказавши, вона віддала мені гроші і пішла. Мені стало не по собі. Але від батьків я дізналася, що вона

Мене батьки попереджали, що не треба давати гроші в борr близьким знайомим. У мене з цим не було жодних проблем. Я часто позичала друзям невеликі суми, і вони мені завжди все повертали. З Аллою ми дружили з раннього дитинства, так як жили в одному будинку. Ми були дуже близькими подругами. Всі думали, що ми сестри, так як це було більше, ніж звичайна дружба. У школі ми вчилися в одному і тому ж класі. У нас були свої секрети і таємниці. Ми ділилися найпотаємнішим і підтримували один одного в складних ситуаціях. Закінчивши школу кожен пішов своєю дорогою.

Я поступила в інститут, а ось Алла не змогла здати іспити, і поступила в ПТУ. Я поїхала вчитися в місто. Ми з подругою підтримували зв’язок по телефону. Коли у неї з’явився хлопець, ми взагалі перестали спілкуватися. Закінчивши інститут, я повернулася в рідне селище. Як тільки приїхала, зателефонувала Аллі і запропонувала зустрітися, адже ми не бачилися майже два роки. Вона навіть не запитала при зустрічі, як мої справи, а відразу просила гроші в борr. Сума була чимала. Гроші тоді у мене були, тому я без проблем віддала їх подрузі. Але сказала їй, щоб обов’язково повернула їх в строк.

Алла почала мене переконувати в тому, що вона не обдурить мене. Однак я давно вже нікому не вірю. Тим більше, як мені здалося за цей час Алла дуже змінилася. Нічого не сказавши, вона віддала мені гроші і пішла. Мені стало не по собі. Виходить, що вона зустрілася зі мною тільки заради rрошей. Через кілька днів я зателефонувала Аллі. Але від батьків я дізналася, що вона зі своїм нареченим поїхала в іншу країну. А гроші їй були потрібні на квиток і проживання, так як батьки не схвалювали її рішення і не хотіли їй допомагати. Я була в աоці. Так помилятися в людині. Мабуть, вона і не планувала повертати борr, просто вирішила наостанок скористатися моєю добротою. З тих пір ми більше не спілкуємося.