10 причин, чому я в 60 років виглядаю як жінка, а деякі мої однолітк…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Я досить спостережлива жінка. Коли зустрічаю своїх ровесниць, то помічаю, як більшість з них, уже перетворилися у «бабусь». Я зараз не говорю про те, що у них є внуки, а суто про зовнішній вигляд. Інколи, вони навіть поводять себе, як бабусі.

Багатьох жінок, яким виповнилося 60 років, можна сміливо назвати бабусями. Дивишся на жінок: в магазині чи в транспорті, і одразу хочеться сказати: «Бабуся, не стійте на місці, проходьте, будь ласка, вперед!».

Сьогодні я хочу перерахувати 10 причин, чому у свої 60 я виглядаю як жінка! Можливо, мої поради комусь допоможуть.

1. Я завжди стежу за своєю вагою.

Я стараюся ніколи не давати собі поблажок. Я не хочу виглядати повною у свої 60 років. Найкраща порада — відмовтеся від частого споживання солодощів, а також він солодкої газованої води!

2. Потрібно багато спати.

Під час сну тіло «ремонтує» саме себе. Недостачу сну протягом робочого тижня не можна компенсувати «відсипанням» на вихідних.

3. Займайтеся спортом.

Невеликі, але регулярні навантаження дозволяють виглядати більш здоровим і жити довше. Що стосується мене, я вважаю — краще гуляти, їздити на велосипеді або плавати в басейні.

4. Не потрібно бурчати

Я не розумію жінок, які стоять десь в черзі і постійно скаржаться: — Це не так, то не так. Жінки — перестаньте жалітися! Це все одно нічого не змінить. А ось негативне враження про вас точно складеться.

5. Не їжте м’ясо.

Морепродукти і свіжа риба підійдуть. Люди, які виглядають молодо, зазвичай уникають м’яса з промислових ферм — підозрюю, що це пов’язано з тим, як вирощують і забивають худобу.

6. Обмежте стрес.

Є ментальні звички і вправи, які в цьому допомагають. Краще вірити в те, що все, що відбувається — на краще. Ніколи не потрібно згадувати минуле та шкодувати про зроблені вчинки. Відпускайте ситуації без лишніх емоцій.

7. Я одягаю стильний одяг.

Звичайно, що я люблю комфортний одяг, але він завжди повинен виглядати стильно та зі смаком. Я можу одягати джинси, сорочки, тренчі, кросівки. Мені подобається завжди бути в тонусі. Сукні у квіточку — це точно не для мене! Головне не виглядати вульгарно!

8. Уникайте алкоголю.

Крім рідкісних винятків, алкоголь і інші речовини, що викликають звикання, призводять до проблем зі здоров’ям і візуально роблять людину старшою.

9. Я не ношу довге волосся.

Після 40 — у мене коротка стрижка. Фарбую волосся у приємний світлий колір. Завжди стараюся гарно вкладати його. Вважаю, що коротке волосся молодить. Це виключно моя особиста думка.

10. Я стараюся бути на «ти» з технікою.

Залюбки користуюся смартфонами та планшетами. Люблю завжди бути в курсі новинок у світі техніки. Мої діти радіють, говорять, що я сучасна жінка!

А ви погоджуєтеся з цими простими правилами?