Лікарі провели успіաну опера цію для порятунку » о6езr0ловлен0rо » малюка! ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Джексон Тейлор, 16-місячний малюк, чудесним чином оговтався від травми в автокатастрофі, в результаті якої його голова була внутрішньо обезголовлена.

Джексон їхав зі своєю матір’ю Райлі і 9-річною сестрою Шейн, коли їх автомобіль зіткнувся з іншим автомобілем на швидкості 70 миль на годину на шосе Ньюелл в Новому Південному Уельсі.

Їхній автомобіль зіткнувся з Ford Falcon, за кермом якого перебував підліток.Сім’я прямувала в Маронбу, штат Квінсленд, щоб почати нове життя, коли стався нещасний випадок.

За словами доктора Джеффа Аскін, спинального хірурга, голова Джексона відірвалася від шиї в результаті дуже сильного зіткнення.

Доктор Аскін і команда хірургів провели шість годин, щоб повернути голову Джексона на місце, прикріпивши до його черепу пристрій німба. Тим часом його хребет був прикріплений за допомогою крихітного шматочка дроту.

Шматок ребра Джексон був використаний для пересадки двох хребців.Очікується, що Джексон повністю одужає і буде вести нормальне здорове життя.

Доктор Аскін пояснив: «Багато дітей взагалі не переживуть таку травму, а якщо вони це зроблять і їх реанімують, то вони можуть ніколи більше не рухатися і не дихати.»

Незважаючи на те, що стан Джексона було гіршої травмою такого роду, яку бачив доктор Аскін, очікується, що він повністю одужає і буде жити нормальним, здоровим життям.

Тепер хлопчик носить «німб», щоб тримати голову в стабільному стані. Він буде видалений через вісім тижнів.Тим часом Шейн буде перебувати в лікарні протягом кількох тижнів, поки її тіло не відновиться. Їй потрібно було зробити операцію, щоб зупинити внутрішню кровотечу.

Ендрю Тейлор, батько поранених дітей, розповів: «Вони взяли двох зламаних дітей і зібрали їх. Ми дуже, дуже вдячні. »

Батько Джексон вдячний хірургам, які відновили його «зламаних дітей».

Тим часом Рилєєв вирішила подати петицію на change.org: мета — змінити закони про водіння в Австралії.