Чоловік дуже хотів хлопчика. Після полоrів, набравши його по телефону, повідомила йому новину, від якої він втpатив даp мови. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Я з нетерпінням чекала своєї вагітності, і от я з легким переживанням відправилася на перше УЗД. Лікар тоді нам сказала, що у нас з чоловіком буде двійня.

Я трохи переживала, але залишалася щасливою, правда, чоловік не демонстрував захоплення. Перша вагітність у мене проходила важко, а зараз нашій старшій доньці вже 10 років. Тоді нам було складно, але я дуже хотіла ще хлопчика.

Ледь наважилися на другу дитину, а тут одразу двійня. Але нічого і завжди запитувала на консультації: «Все нормально? Мені здається, тільки один ворушиться ». Але від всіх я чула лише одну відповідь: «Все добре».

Місяць за місяцем і от святкуємо моє день народження. Приїхали до мене батьки, сестра. Трохи я щось зготувала, щось мама привезла, чоловік купив торт — так і відсвяткували. Я довго не могла сидіти за столом, тому пішла відпочивати. Під ранок збудив мене різкий біль внизу живота і я розумію, що починаю народжувати. Біжу до чоловіка і кажу: «Вези в пологовий будинок». Він привіз мене, у мене були стрімкі роди, а десь за годину я народила своїх дітей.

Найдивніше те, що пологи в мене приймало двоє лікарів. Після народження, вони їх забрали і пішли, а тут я чую ще крик одного малюка. Починаю кричати на цілу палату, щоб хтось прийшов по третю дитину.

Всі були шоковані, адже ніхто не розумів, звідки взялася третя дитина. Лікарі розгублені, адже на УЗД було видно лише двох малюків. Пройшло ще близько години і принесли мені трьох малюків. Це були чудові емоції, вони такі крихітні і беззахисні, я тоді була на сьомому небі від щастя. Згодом мені медсестри принесли телефон і сказали, щоб я зателефонувала чоловікові.

 

Я беру телефон, і кажу: «Міша, якщо ти за кермом, зупинись». Відповідає: «Я вдома». Я йому кажу: «Тоді сядь». Я відчувала його напруження: «Не переживай, у мене все добре, дітки здорові й пологи пройшли нормально». Він: «І хто народився?». Я відповідаю: «Два синочки і лапочка дочка». Дуже хвилювалася за реакцію чоловіка, а він спершу мовчав, потім засміявся і промовив: «Де двоє, там і троє».

І дійсно, це дуже важко, але попри все я відчуваю себе найщасливішою матір’ю в світі. Тепер у мене дві доньки і два сини…

Що ви думаєте з цього приводу?

Добавить комментарий