«-Гей, горілку дай». Люба повернулася вже, щоб відчитати наха бу за rрубість, але завмерла, побачивши, що за прилавком стоїть її шкільне кохання – Сергій. Дивно він взагалі не п’є

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

«-Гей, горілку дай». Люба повернулася вже, щоб відчитати наха бу за rрубість, але завмерла, побачивши, що за прилавком стоїть її шкільне кохання – Сергій. Дивно він взагалі не п’є

-Гей, горілку дай! Люба повернулася вже, щоб відчитати наха бу за грубість, але завмерла, побачивши, що за прилавком стоїть її шкільне кохання — Сергій. Дивно він взагалі не п’є. А тут таке серед білого дня. -Ти Чого це раптом напитися вирішив? -Треба. Чи обов’язково зайві питання ставити? Дівчина поклала на прилавок пляшку. Чоловік уже збирався йти, але дівчина його зупинила: -І без закуски? Хочеш приєднатися до місцевих волоцюг? Хлопець завмер на місці. Побачивши, що він її слухається, Люба почала командувати: -Ти йди в підсобку, а я зараз прийду. Хлопець корився. Люба закрила магазин значно раніше часу, прихопила із собою закуски і вирушила до хлопця, розклавши все на столі, налила їм по стосі. Вони виnили.

-Розповідай тепер. Що в тебе сталося? Я вже не чужа людина. Легше тобі стане, та й може щось підказати? Сергій виnив ще дві чарки і почав розповісти. Він ще зі школи закохався в Алісу. Вона дівчинка з багатої родини була дуже гарна. В неї шанувальників було багато, вона хлопця навіть не помічала. Але потім у батька почалися проблеми, він потрапив у борги, все довелося продати. Сім’я збідніла. Тоді більшість шанувальників відсіялися. А ті, що залишилися, не витримали її жахливого характеру. Залишився лише Сергій. Тоді ще батька не стало. Мати та Аліса не мали наміру працювати, тому Аліса вийшла заміж за Сергія, щоб він їх утримував. Тоді Люба втратила надію, що він колись зверне на неї увагу, адже він навіть не помічав її кохання.

-Люб, ти розумієш, адже я весь день працюю на двох роботах, а вона мене все одно злидням називає. Вдома нічого не робить, каже, що не слуга. Що ні день, то докори. Втомився я, думав, що вип’ю і стане легше. Люба замислилась. -А ти переїжджай до мене. Скажімо всім, що коханці, але як сусіди житимемо. Поживе твоя Аліса без чоловіка небагато, почне тебе цінувати. Сергій не одразу погодився, думав кілька днів, а потім прийняв пропозицію. Не витримав тиску дружини. Аліса не думала, що Сергій колись від неї піде. Їй справді було без нього складно. Грошей не було зовсім. Вона його вже за тиждень благала повернутися, а Сергій уже не хотів. Варто було йому пожити кілька днів із турботливою та господарською Любою, як він більше не захотів повертатися до дружини.