МАМА ГЛЯНУЛА НА ТІЛО ДИТИНИ І ВИРІШИЛА, ЩО БІЛЬШЕ НЕ ХОЧЕ ЇЇ БАЧИТИ. АЛЕ ПОДИВІТЬСЯ НА ЦЮ ПРИНЦЕСУ ЗАРАЗ!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Коли Ельміра Кнутсен з Москви прогулюється у дворі зі своєю молодшою ​​донечкою Василиною, перехожі можуть помітити, що чарівна, усміхнена дівчинка зовсім не рухає ручками, хоча ніжки у неї постійно в русі. А влітку сусіди часто спостерігають, як Василина сидить в пісочниці босоніж, спритно перебираючи пісок пальцями ніг. Навіть дізнавшись, у чому ж справа, люди спочатку просто не вірять – настільки щасливою і задоволеною життям виглядає сама мама. А вся справа в тому, що маленька Василина народилася без рук…

Василина народилася в Свердловській області в березні 2015 року. Побачивши, що у дитини немає лівої руки, а замість правої невеликий відросток з двома пальцями, біологічна мама прийняла рішення, яке дуже багатьом, на жаль, здається природним, навіть правильним. Вона відмовилася від доньки!

Фотографії чарівної сіроокої дівчинки незабаром стали з’являтися на форумах усиновителів. Люди переповідали, що батьки Василини не алкоголіки, не якісь там маргінали, а звичайні люди, які просто злякалися. Але шансів знайти нову сім’ю у дівчинки все одно було мало.

Всі прекрасно розуміли, що дитину без рук ніхто не захоче взяти. Тим більше тепер, коли іноземне усиновлення майже повністю під забороною. Але дива таки трапляються!

І те, що про Василину дізналися Кріс і Ельміра Кнутсен, кращий тому доказ. Ельміра родом з Башкирії, Кріс громадянин США. У них вже один прийомний син і двоє рідних. І подружжя вирішило, що хочуть ще донечку.

Суд довго приймав рішення, чи дозволити подружжю Кнутсен виховувати Василину, чи приректи її на життя в будинку інвалідів. Все через американського громадянства Кріса. Але, на щастя, той факт, що сім’я постійно проживає в Москві, виявився вирішальним.

Теперь у Василини мама, тато і троє старших братів, які її обожнюють. Дівчинка потихеньку встає на ніжки, хоач їй і важко тримати поки що баланс.

Але тільки подивіться, як вправно вона їсть! На жаль, за стінами будинку, наповненого сміхом і радістю, як і раніше панує «темрява».

Старша прийомна дитина в родині Кнутсен теж народилась з патологією, і Ельміра признається, що люди часто неадекватно реагують на її дітей: «Дивляться, хрестяться і тікають. Так, нерідко 6 раз в два роки сім’я їздить в США до батьків Кріса. Може, колись Василина, втомившись від косих поглядів інших людей, навіть захоче перебратися туди назавжди». Але поки цей маленький ясноокий ангел живе в Росії і дарує оточуючим шанс усвідомити, що таке справжня краса.

Добавить комментарий