Рита остовпіла від почутої розмови між сестрою і мамою, і вирішила пом ститися. Пішла вона до хати сестри і…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Під час святкування Рита підслухала випадково розмову мами і Насті на кухні: — Як тільки Рита поїде, я тобі сережки віддам. — Мам, вони ж з діамантами. — Мені для тебе нічого не шкода. Зараз головне, щоб Рита не дізналася, що її гроші ми з батьком тобі віддаємо. Рита остовпіла. Вона важkо працює, щоб забезпечити сім’ю, а в підсумку все йде її сестрі, яка вдало вийшла заміж, живе у великій квартирі з хорошим ремонтом. Рита вирішила, що так не залишить, і поки всі святкували, вона поїхала в квартиру Насті

Рита з дитинства була татовою донькою. Тільки він її розумів і в усьому підтримував. Що стосується її сестри Насті, то вона була улюбленицею мами. Якщо щось поrане траплялося, то мати у всьому вінілу Риту, а все найкраще діставалося Насті, кращий шматок, гарне плаття. Така ж ворожнеча перейшла і в доросле життя. Риті набридло це терпіти, і вона пішла з дому. Переїхала на північ і влаштувалася на завод, рибу чистити. Працювала давалося важко, всі руки покрили виразки, у Рити з’явився сильний хронічний кашель. Зате вона стала заробляти непогані гроші. Половину своєї зарплати Рита відправляла батькам. І ось настав ювілей матері, батько кликав дочку на таке свято. Хоча Риті не особливо хотілося бачити матір, але заради батька вона приїхала.

Купила мамі золоті сережки з діамантами, хотіла її порадувати. Під час святкування Рита підслухала випадково розмову мами і Насті на кухні: — Як тільки Рита поїде, я тобі сережки віддам. — Мам, вони ж з діамантами. — Мені для тебе нічого не шкода. Зараз головне, щоб Рита не дізналася, що її гроші ми з батьком тобі віддаємо. Рита остовпіла. Вона важkо працює, щоб забезпечити сім’ю, а в підсумку все йде її сестрі, яка вдало вийшла заміж, живе у великій квартирі з хорошим ремонтом. Рита вирішила, що так не залишить, і поки всі святкували, вона поїхала в квартиру Насті. Сестра розгромила квартиру повністю, зірвала полиці з красивим посудом, який полетів на підлогу, вимазала стіни фарбою, розрізала штори і одяг.

Помс тившись, Рита спокійна поїхала до себе додому і продовжила працювати. І ось настав її день народження. Їй виповнилося 30 років. Рита купила собі невелику квартиру, у неї стало складатися життя, всі дзвонили і вітали дівчину. І тут пролунав дзвінок від матері: — Тата більше немає… — Як, чому … що сталося? Мама розповіла, що вночі у батька зупинилося сер це. І зажадала, щоб Рита відправила гроші на nохорон. Рита перерахувала велику суму татовому другу, тільки йому вона могла довіритися в організації nохорону, тому що мати могла півсуми віддати Насті. З того моменту Рита перестала спілкуватися з матір’ю і сестрою остаточно.