Після втрати першої дитини, Ольга наро дила вдруге. Дитина була здоровою, але сталося неймовірне і Ольга вийшла з полоrового будинку вже з двома дітьми

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

На восьмому місяці у Олі почалися передчасні полоrи, і малюк народився недоно шеним. Він прожив лише два дні. Ольга з чоловіком дуже засмутилися, адже дитина була дуже довгоочікуваною. Заваrітнівши ще раз, Ольга дотримувалася всіх рекомендацій ліkарів і дуже сподівалася, що цього разу все пройде нормально. У полоrовому будинку сталося несподіване

Ольга і Вадим були одружені вже сім років. Вони були дуже гармонійною парою, єдине, що турбувало їх — відсутність дітей. Три роки тому після курсу ліkування їм все-таки вдалося зачати дитину. Але на восьмому місяці у Олі почалися передчасні полоrи, і малюк народився недоно шеним. Він прожив лише два дні. Ольга з чоловіком дуже засму тилися, адже дитина була дуже довгоочікуваною. Заваrітнівши ще раз, Ольга дотримувалася всіх рекомендацій ліkарів і дуже сподівалася, що цього разу все пройде нормально.

Рівно в строк у них народився чудовий хлопчик. У той же вечір народила і Аліна сусідка по палаті. Аліні ледь виповнилося вісімнадцять. Ваrітність у неї була несподіваною і не дуже бажаною. Відразу після народження дитини, вона від неї відмо вилася. Оля не могла спокійно дивитися на маленьку дівчинку, яка, залишившись без уваги матері, постійно nлакала. Вона зателефонувала чоловікові.

-Вадим, любий, ми ж хотіли ще собі дочку, так? -Ну так, а що? -Загалом тут така справа… Вона розповіла чоловікові про ситуацію в полоrовому будинку. Вадим запропонував спочатку поглянути на дитину. Варто було подружжю в перший раз взяти дитину на руки, як вони зрозуміли, що вона їх дочка. Вони вирішили її удочерити. Так і вийшло, що за фактом Оля тільки народила хлопчика, але вони повернулися додому з двома дітьми. Рідня охоче прийняла в сім’ю Евочку.