Олег завжди, коли приїжджав у гості до родичів, з собою привозив важкі сумки з продуктами. Одного разу він вирішив нічого не купувати. Такої реакції від них він точно не очікував

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Олег приїхав у гості до родичів. Він завжди привозив їм важкі сумки з продуктами. Але на цей раз вирішив нічого не купувати. Тільки племінникам по шоколадці. Олег зайшов на кухню і виклав на стіл все що привіз. — Вибачте, все що зміг, — сказав він. — Як це зміг?! Я ж просила синові новий телефон, — сестра аж встала зі стільчика. — А де моя ковбаса? — невдоволено запитав брат. Олег не вірив у те, що відбувається

У сім’ї їх було троє: Олег, молодша сестричка і братик. Олег вступив до інституту, брат Стьопа пішов в училище, а Олена вийшла заміж вже після закінчення школи і наро дила сина. Батьки витрачали всі свої гроші на дочку, стипендії Олега вистачало тільки на проїзд. Вибратися з цієї ситуації хлопцю допоміг декан. Він виділив йому місце в гуртожитку. Олег закінчив інститут, в батьківській квартирі не було місця для нього. Так він і залишився в місті, знайшов собі роботу. Батьків він відвідував щотижня. Їздив до них з величезними пакетами. З дружиною Олег познайомився, коли купував кімнатку. Наталя продавала її, бо батьки подарували їй квартиру.

Вони почали разом жити в ній. Олега підвищили на роботі. Спочатку невістка разом з чоловіком відвідувала його рідню, але незабаром припинила ці зустрічі. — Вибач, дорогий, але я не хочу дивитися на те, як вони трясуть з тебе гроші, — заявила якось дівчина і, на жаль, була права. Наталя була в положенні, подружжя взяло квартиру в іnотеку, тому що місця не вистачало. Виявилося, що народиться не одна дитина, а двійня. Грошей потрібно було багато, Олега знову підвищили. Ось тільки він продовжував їздити до батьків з пакетами в руках. А вони навіть іграшку не подарували двійнятам Олега. — Олег, так не можна, ми утримуємо трьох дітей, нам самим гроші потрібні. Постарайся витрачати гроші економніше, а то нам зовсім нічого не залишиться.

— Наташ, ми ж не бідуємо! — Добре, тоді давай наступного разу ти поїдеш до родичів з порожніми руками і попросиш грошей у борг. Ось побачиш, що вони відмовлять! — тоді ти і зрозумієш цінність твоїх вчинків. Олег переступив поріг, а родичі почали вимагати з нього щось. Мама таблетки, брат ковбасу, сестра телефон… Олег не міг повірити своїм очам. Дійсно, дружина була права … їм потрібен не він, а його гроші. Він грюкнув дверима і пішов. Хлопець зайшов за хлібом і побачив, що на карті залишилася велика сума. Все тому, що він не витратив їх на «рідних». Олег зайшов в ювелірний магазин і купив красиве золоте кільце для своєї дружини. Чоловік припинив спілкування зі своєю сім’єю. Вони безперервно дзвонили йому і вимагали грошей, а він просто не відповідав їм.