Pак обірвав життя молодої українки, стpашне rоре і безвихідь: «Троє дітей залишилися без мами і тата». ФОТО

ДЕТИ

На Львівщині померла мама трьох янголят, яка довгий час боролася з раком молочної залози.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написав друг жінки Віктор Самохвалов.

Померла 32-річна Христина Коноваленко з селища Зимна Вода, що на Пустомитівщини. Рак молочної залози у Христини Коноваленко виявили у 26 років. Лікарі тоді поставили 1 стадію захворювання. Жінку успішно прооперували, але на жаль, у 2018 році хвороба повернулася та одразу переросла у 4 стадію. Менш ніж за рік лікування жінка пройшла 40 хімієтерапій, але це не допомогло одужати.

Наразі троє діток жінки залишилися сиротами їх батько загинув у страшній аварії кілька років тому.

«Едуард загинув ще 5 років тому у ДТП. Вони обидва були надзвичайно хороші люди, люди з яких варто було брати приклад — кажу без жодних перебільшень, Едік це взагалі був хлопчина, який завжди пожитті йшов напролом, за що частенько попадав у негаразди і при цьому залишався весь час на позитиві!!!

Мужності Христини можна тільки позаздрити, як усі ці роки вона боролась з цією недугою», — зазначив Віктор Самохвалов.

Троє діток жінки зараз виховують її батьки, але вони не мають достатньо коштів, щоб дати малечі все необхідне. Друзі померлої у соціальній мережі фейсбук створили групу, де можна в будь-який момент допомогти родині.

Христі більше немає !!! Рак забрав її життя. Також нагадую, що мій друг він же її чоловік Едуард загинув ще 5 років тому…

Опубликовано Віктором Самохваловым Понедельник, 28 сентября 2020 г.

 

Добавить комментарий