Дізнавшись, що мій чоловік їде по роботі, свекруха з’явилася до нас додому з незнайомою тіткою, а то, що було потім, приголомшило

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Коли свекруха про це дізналася, то прийшла до нас з незнайомою жінкою. Вона без сорому показувала невідомій гості квартиру. — Квартиру Ви можете зняти на два місяці, вас влаштовує все? — сказала свекруха їй. Ми з чоловіком переглянулися. Я в той момент подумала: «Невже, свекруха хоче нас виселити?! А де свекор? Адже квартира на нього оформлена». Мої думки прозвучали з вуст чоловіка. — Ну ти ж їдеш на два місяці. Значить, квартира буде пустувати. — сказала свекруха. — А як же моя дружина? Вона де жити буде?

Так вийшло, що після весілля нам з чоловіком було нікуди податися. Взяти іnотеку не могли через величезний внесок, а в знімну квартиру не хотілося переїжджати, але робити було нічого. Ось тоді до нас на «допомогу» прийшли батьки чоловіка, точніше, я так думала, поки свекруха не показала своє справжнє нутро. Жили ми в цій квартирі спокійно до тих пір, поки чоловік не змінив місце роботи. Кращий друг влаштував його до себе на роботу. Умови були не з кращих, тому що чоловік повинен був працювати вахтами, а саме — 2 місяці в столиці і місяць вдома. Але так, як за роботу добре платили, то чоловік погодився. Адже нам потрібно було збирати на свою квартиру. Коли свекруха про це дізналася, то прийшла до нас з незнайомою жінкою. Вона без сорому показувала невідомій гості квартиру.

— Квартиру Ви можете зняти на два місяці, вас влаштовує все? — сказала свекруха їй. Ми з чоловіком переглянулися. Я в той момент подумала: «Невже, свекруха хоче нас виселити?! А де свекор? Адже квартира на нього оформлена». Мої думки прозвучали з вуст чоловіка. — Ну ти ж їдеш на два місяці. Значить, квартира буде пустувати. — сказала свекруха. — А як же моя дружина? Вона де жити буде? — Вона нехай з’їжджає, квартиру ми надали тобі, а не їй. А якщо хоче жити тут, то нехай платить оренду за неї. Я стояла з відкритим ротом. Тобто для свекрухи я була ніким. Мене це зачепило, але діватися було нікуди, довелося погодитися на її умови. Чоловік на матір обра зився, він не хотів жити за її законами, але я вмовила. Адже так куди легше, ніж на знімній. Ми б заощадили гроші за ті місяці, коли чоловік вдома. Свекор дружині і слова сказати не міг, боя вся її. Але мабуть, навіть стра хам приходить кінець.

Тому що батько чоловіка подав на розлу чення. Чоловік полюбив іншу жінку, яка є повною протилежністю свекрухи. По-перше, чуйна і добра, а по-друге, не істе ричка. Постало питання про те, де буде жити свекруха після розлу чення. Адже дві квартири належать свекру. Чоловік вирішив поговорити з батьком. Після розмови було вирішено продати квартиру, в якій ми жили, щоб купити свекрусі маленьку житлоплощу, а решту віддати на нашу з чоловіком іnотеку.

Але поки все це робилося, свекруха переїхала до нас. Ми жили в трикімнатній квартирі, тому в принципі вона нікому не заважала. Я стала думати про пом сту. Мені захотілося, щоб свекруха стала платити за оренду квартири, коли чоловік їде на вахти. Нічого поrаного я в цьому не бачила, адже вона вчинила зі мною також. Просто мені трохи соро мно, але я налаштована рішуче. Поговорю з чоловіком і виставлю їй рахунок. Нехай спробує на собі свої ж махі нації.