Коли колиաня дружина чоловіка попросила заночувати у нас вдома, я навіть уявлення не мала чим це все обернеться

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Дача була в занедбаному стані, і ми витратили чимало сил і засобів, щоб привести її в божеський вигляд. Капітально відремонтували будинок, посадили багато квітів і чагарників, поставили баню. Мангал і альтанка стали фінальним акордом. Результат праць настільки радував око, що було бажання поділитися цією радістю з іншими. Tщо, коли ми на дачі, у нас дуже часто гостює хто-небудь з друзів або родичів. Майже всі вихідні і відпустку ми стали проводити на дачі, а влітку так і зовсім там і живемо. Природно, що Настюшу ми туди теж запрошуємо. Мама дівчинки привозила і залишала дитину, а потім відвозила, коли вважала за потрібне. Одного разу, вони з Настею приїхали досить пізно, і колишня дружина чоловіка стала говорити, що їхати одна так пізно бої ться. Довелося запросити її залишитися на ніч

Роблячи мені пропозицію, чоловік попередив, що у нього є дочка від першого шлюбу і він не має наміру відмовлятися від спілкування з нею. Може когось це і поkоробило б, але я стала до нього навіть краще ставитися після цього. Це означає, що він відповідальна людина і до наших дітей буде таке ж ставлення. І дійсно, чоловіком він виявився дуже турботливим. Разом ми наро дили ще двох дочок. Настюша, старша дочка чоловіка, часто до нас приїжджає з ночівлею і відносини у нас з нею чудові. І з дівчатками у них повне взаєморозуміння. І все у нас було добре, поки ми не надумали купити дачу. Дача була в занедбаному стані, і ми витратили чимало сил і засобів, щоб привести її в божеський вигляд. Капітально відремонтували будинок, посадили багато квітів і чагарників, поставили баню. Мангал і альтанка стали фінальним акордом.

Результат праць настільки радував око, що було бажання поділитися цією радістю з іншими. Так що, коли ми на дачі, у нас дуже часто гостює хто-небудь з друзів або родичів. Майже всі вихідні і відпустку ми стали проводити на дачі, а влітку так і зовсім там і живемо. Природно, що Настюшу ми туди теж запрошуємо. Мама дівчинки привозила і залишала дитину, а потім відвозила, коли вважала за потрібне. Одного разу, вони з Настею приїхали досить пізно, і колишня дружина чоловіка стала говорити, що їхати одна так пізно бої ться. Довелося запросити її залишитися на ніч. Чи то дача наша їй дуже сподобалася, то спочатку у цієї дами була якась задумка на думці, та тільки з того дня внадилася вона приїжджати до нас кожні вихідні.

Тепер запрошення залишитися їй не потрібно, вона сама себе запрошує. Привезла шампунь і ще чорт знає що в різних скляночках і баночках, халат банний і все це в лазні ж і залишає. А верхи наха бства я вважаю її манеру при гостях згадувати своє спільне з моїм чоловіком життя. Причому вважає за краще вдаватися в спогади частіше при моїх знайомих. Я намагаюся якось натякати, що тут їй не раді, та тільки натяків вона не розуміє або не хоче розуміти. А може чекає, коли мій чоловік їй про це скаже? Але він поки мовчить, а я не знаю, говорити з ним на цю тему чи ні. Хто її знає, цю авантю ристку, може вона почне дочкою աантажувати? Втягувати дитину в цей kонфлікт зовсім не хочеться.