5 років тому ми залишили свого сина тестю та поїхали відпочивати до Карпат. Нас не було два дні, і я дуже пере живала, бо дитину я не лишала ніколи

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

5 років тому ми залишили свого сина тестю і поїхали відпочивати. Нас не було два дні. Коли ми повернулися, я зауважила, що тесть змінився; виглядало так, ніби його щось тур бує. Він несподівано покликав мене на розмову в іншу кімнату, щоб ніхто з рідних не чув. Я здивувалась і пішла з ним

Коли ми повернулися, я зауважила, що тесть змінився; виглядало так, ніби його щось тур бує. Він несподівано покликав мене на розмову в іншу кімнату, щоб ніхто з рідних не чув. Я здивувалась і пішла з ним. — Ти моєму синові зрад жуєш? – спитав Микола Іванович. – Ні, – здивувалася я. – А чому ви так вирішили?

Він розповів, що до нього приходила сусідка, яка питала Артура про дитячий садок, маму та тата. А потім спитала, як часто хлопчик гуляє надворі. Він відповів: «Часто. Я балуюся в пісочниці з дітьми, а мама неподалік мене гуляє з кавалером!». Тесть почервонів і вирішив змінити тему, бо не знав, як сусідці пояснити слова онука. Я засміялася; мені здається, мене вже давно ніхто так не смішив.

— Ідемо до онука і спитаємо, хто такий кавалер. — Сказала я свекру. Він пішов за мною до кімнати. Артур якраз грав із Джеком – собакою, яку ми недавно йому придбали. — Синочку, покажи, будь ласка, дідусю маминого кавалера! – попросила я. — Ось він! – сказав хлопчик, показуючи на собаку. — Олег завжди так говорить про Джека, коли я ввечері вигулюю його. Ваш син називає собаку »кавалером». — Усміхнулася я.