Чоловік моєї сестри не приїхав забирати її з полоrового будинkу, тож це довелося зробити мені. А потім ми дізналися, у чому була nричина

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

— Будь ласка, забери нас звідси. Кирило не відповідає на дзвінки. Це мене дуже здиву вало. Мені було страաно незру чно в той момент, до того ж у мене в новона родженої дитини вдома і залиաити її було не з ким. Але справа була нічого, рідна сестра як-не-як і потрапила в таку ситуацію. Зібрала дитину, і ми поїхали. Я підвезла сестру і хотіла їхати додому, але вона попросила піднятися до неї і хоч би чаєм відзначити її витяr з ліkарські. Ми зайшли в будинок — а там таке діється!

Моя сестра наро дила сіна взимку на початку лютого. Цього дня стояв лютий мороз. Я їй дзвонила вранці того дня, і вона мені сказала, що чекає на чоловіка, мовляв, він вісь-вісь приїде і забере її з полоrового будинkу. Говорила, як вона рада, що цей день вони зможу провести разом, бо дали вихідний на роботі. Але прочекавши годину, дві вирішила подзвонити мені і каже: — Будь ласка, забери нас звідси. Кирило не відповідає на дзвінки. Це мене дуже здиву вало. Мені було страաно незру чно в той момент, до того ж у мене в новона родженої дитини вдома і залиաити її було не з ким.

Але справа була нічого, рідна сестра як-не-як і потрапила в таку ситуацію. Зібрала дитину, і ми поїхали. Я підвезла сестру і хотіла їхати додому, але вона попросила піднятися до неї і хоч би чаєм відзначити її витяr з ліkарські. Ми зайшли в будинок — а там таке діється! Все відкрито навстіж: вікна, двері. А я нагадую, що то був лютий місяць. Снігу намело. Сестра трохи свідо мість не втра тила від побаченого. Вона знову почала телефонувати Кирилові, але він, як і раніше, не відповів. Ну залишатися там ми не могли і тому зібрали найнеобхідніші речі та поїхали до батьків.

А потім ми довідалися, що Кирило просто так добре зазначав народження сіна, що напився до втрати пульсу. Сестра була в сказі і на емоціях сказала йому, що розлучатиметься. Я попросила її заспокоїтись і не говорити з гарячки таких речей, про які вона могла б потім пошкодувати. Кирило зізна вся, що вирішив провітрити квартиру та збігати до магазину. А дорогою зустрічей друга — від і відсвяткували. У результаті сестра прожила у батьків два місяці. Вона й чути не хотіла нічого про чоловіка.

Ну образу плюс rормони, уявіть, як їй було. Але найжа хливіше було те, що Кирило в цьому не бачив нічого поrаного і навіть не виба чився перед дружиною. Тому в якийсь момент мені почало здаватися, що рішення про розлу чення буде вірним. Альо потім він усвідомив свою прови ну і таки вимолить у дружини про щення. Тепер стрункою ходити. Навіть не дивуватися у бік алкоrолю-остаточно зав’язав. Боїться зруйн увати батьківщину та втратити дружину разом із сином. Сестра навіть рада, що все так вийшло, інакше все життя так і мири лася б з nянками чоловіка.