Покоївка почала уборку кімнати, в якій жили двоє хлопців. Знявши простирадло, вона виявила… ВIДЕО

ВИДЕО

Головні герої нашої сьогоднішньої історії — два молодих хлопця Джош і Кайл. Молоді люди впевнені, що тільки добрі справи врятують цей світ. Щоб заразити всіх цієї корисної ідеєю, вони вирішили почати з самих себе. Друзі подорожують по всьому світу і допомагають хорошим людям, знімаючи все на відео і розміщуючи в Інтернеті.

У скарбничці їхніх добрих справ вже багато маленьких чудес: вони роздавали гроші бездомним, залишали нечувані чайові приголомшеним офіціантам і оплачували чужі рахунки на заправках. Але хлопці дуже прискіпливі у виборі «жертв», і герої їх хороших жартів — люди, які намагаються жити і працювати чесно.На цей раз хлопці вирішили подякувати покоївку з невеликого придорожнього готелю. Дівчина ледь не розплакалася, коли побачила, що приготували для неї ці щедрі незнайомці!

Хлопці розговорилися з менеджером закладу, де вони зупинилися. Менеджер не могла насититися своєї нової покоївки. Рідкісний пунктуаліст і справжній трудівник — так вона описала свого співробітника. Жінка бралася за будь-яку роботу без всяких суперечок, щосили намагаючись робити це сумлінно.Кайл і Джош вирішили, що ця дівчина заслуговує маленького дива, і приготували для неї приємний сюрприз. Хоча на перший погляд це навряд чи було схоже на подарунок …

Автори відео старанно працювали, щоб створити справжній безлад в своїй кімнаті. Вони ретельно перерили постільна білизна і сховали під ним 20-доларові купюри, розкладені віялом.Поруч з банкнотами хлопці залишили записку, в якій говорилося, що ці гроші — подарунок, який дівчина може спокійно забрати собі. Щоб створити ефект несподіванки, жартівники кинули подушки, ковдри і простирадла поверх свого сюрпризу. А перед відходом вони встановили в кімнаті приховану камеру, щоб побачити реакцію покоївки.Увійшовши до кімнати, дівчина, як ні в чому не бувало, взялася до роботи. І коли вона раптом виявила гроші під простирадлом, то прийшла в справжній шок. Прочитавши записку, покоївка зовсім завмерла, немов уражена громом. Ви можете зрозуміти її реакцію: просто отримати 500 доларів від абсолютно незнайомих людей — таке трапляється не щодня!

За хвилину Джош і Кайл повернулися в свою кімнату, щоб все пояснити ошелешеної покоївки. Спочатку дівчина намагалася повернути гроші любителям розіграшів, але їм все ж вдалося вмовити її прийняти їх подарунок. Зрештою, вона дійсно на це заслуговує!»Ми сподіваємося, що за допомогою нашого відео глядачі зрозуміють, як здорово допомагати іншим, і ви відчуєте хоча б малу частку того щастя, яке відчуваємо ми!» — сказав Джош. А ось відео про те, як хлопці зробили щасливою працелюбну і добру покоївку:

Ласкаво дійсно має властивість повертатися сторицею. І це чудо повністю в наших руках. Тому, коли ви зустрічаєте на своєму шляху хороших людей, не забувайте їм дякувати. Не має значення, 500 чи це доларів або просте людське «Спасибі»!Поділіться цією історією зі своїми друзями. Можливо, ці хлопці надихнуть їх на добрі справи!