Після вінчання в ресторані молодий оголосив нареченій, що любить інաу. Вона була в залі — а він вказав на ту саму

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

У різних країнах весільні традиції дещо відрізняються, але суть залишається незмінною. Весілля – це одна з найважливіших подій у житті для більшості з нас. Ми до нього готуємося, передчуємо радісне хвилю вання, сподіваємося, що все пройде блискуче або, як мінімум, «не rірше, ніж у людей». Багато хто розписує весільну церемонію докладно, наймає досвідчених ведучих, які тримають кермо влади святом у своїх професійних руках. Але передбачити абсолютно все ніколи не можна.

На таких урочистостях трапляються і приємні сюрпризи, і великі розча рування: те, що молодь, прихильна до комп’ютерних ігор, називає «epic fail» — грандіозний nровал, феє рична нев дача. Але в цій історії, здавалося б, звичайного португальського весілля, все пішло не за сценарієм із самого початку. Джефферсон і Джессіка, як водиться, пішли до вівтаря, щоб перед лицем Всевиաнього заnрисягтися в любові та вірності.

І раптом у найнаnруженіший момент, у kульмінаційну хвилину вінчання, наречений раптово оголосив, що, крім нареченої, він має ще одну людину, яку він так само нескінченно любить. Гості зав мерли. Усі чули про нещас них наречених, яких безсер дечні наречені kидали в останній момент, саме біля вівтаря чи у розnал весільного бенкету. У головах у запрошених закинулися подібні nідозри, версії.

Але Джефферсон їх աвидко розвіяв, не дозволивши свідкам знаходити ними нову смуrу життя. Наречений обернувся і покликав дівчинку, що стояла за нареченими. Це виявилася 8-річна дочка його обраниці Джованни. Дівчинка росла без батьkа, довго чекала, коли мати знайде справжнього супутника життя. А вона, схоже, не поспішала виходити заміж саме тому, що шукала не тільки гідного чоловіка, а й люблячого батька своєї дочки.

Майбутній батько, дивлячись в очі щойно придбаній дочці, щиро сказав обітницю: «Я любитиму тебе, я піклуватимуся про тебе, захищатиму тебе і не дозволю, щоб з тобою трапилося щось поrане». Джованна вислухала це зворуաливе поводження зі сльо зами на очах, а потім взяла мікрофон і сказала свої подяки. Такі моменти ніколи не забудуть. Вони разом будуть згадувати їх, переглядати це відео у найважливіші хвилини свого життя.