Я вийшла заміж за кохану людину, проте через 3 місяці спільного життя я дізналася про нього всю правду

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Ми відгуляли розкішне весілля, були надзвичайно щасливими. Жили у чоловіка. На закупку протягом місяця я ходила сама, після роботи (витрачала свої гроші). Коли прийшли квитанції на оплату комунальних послуг, вирішила показати їх своєму чоловікові, адже у самої грошей зовсім не залишилося. Він сказав, що не даватиме мені постійно гроші. Через деякий час я дізналася, що справа була зовсім не в чоловікові, а у моїй свекрусі.

Одружилися ми 3 місяці тому. Сергій дуже чуйний і добрий хлопець, однак ми ніколи не обговорювали сімейного бюджету. Жили нормально, ні в чому собі не відмовляли, кожен витрачав свої гроші так, як хотів. А квартира дісталася Сергію від бабусі. Я, як господиня, вирішила турбуватися про комфорт, тому заповнила холодильник, запаслася побутовою хімією і всім необхідним для будинку. У магазин ми ходили разом, проте оплачувала все я.

Це стало нормою, що в родині продукти приносила я. Так хотіла і чекала, щоб Сергій оцінив мої старання і турботу. У момент, коли почали надходити квитанції для оплати комунальних послуг, я відразу підсумувала всі цифри і показала чоловікові, але він відмовився оплачувати рахунки. «Сергій, я цілий місяць купувала продукти, тому вже не маю зарплати» — сказала я. «Як немає зарплати вже? Те, що ти купувала, варто маленьких грошей» — відповів Сергій. Я була шокована такою відповіддю, але не розгубилася і відкрила мобільний додаток банку, показала виписки витрат в продуктових магазинах. Сергій здивувався, тому що ніколи сам не купував нічого, за нього це робила мама. «Я хочу, щоб ми створили спільний сімейний бюджет» — запропонувала я. «Який загальний бюджет?

У мене до кінця року не вийде, тому що я допомагаю татові у виплаті кредиту. » Утримувати вже дорослого чоловіка дуже не приємно, навіть коли ти його щиро любиш. А ще, я навіть не здогадувалася про кредит, який оплачує мій Сергій. Мені закортіло з’ясувати ситуацію, тому я нагадала своєму коханому про те, що він тепер одружений і має оберігати свою сім’ю, а татова машина в кредит — це вже не на його відповідальності. Чоловік образився, почав кричати, що поважає своїх батьків і завжди буде їм допомагати, тим більше, пообіцяв уже, що точно виплатить кредит, а своє слово він завжди тримає. Я розгубилася і не знаю, що тепер робити. Виявляється, що я вийшла заміж за людину, яка раніше не розповідала мені про своє життя. Що порадите жінці? Як їй вберегти сім’ю?