Жінка по мер ла після полоrів, але потім повернулася до життя через 24 години після того, як лікарі оrолосили про її сме рті! ФОТО

ВИДЕО

Вагітність і пологи можуть здатися нормальною подією для жінок. Чого люди не знають, так це того, що такі ситуації вимагають такого ж уваги, як і інші серйозні захворювання.

Дуг і Мелані Прітчард можуть підтвердити це, тому що Мелані мало не померла після пологів їх дочки Габріелли.

У Мелані почалися перейми, коли у неї раптово стартували судоми. Лікарі прийшли на допомогу, але незабаром кардіомонітор показав рівну лінію, що вказує на те, що у Мелані вже не б’ється серце. Виявилося, у Мелані була емболія навколоплідних вод. Вона змогла народити дитину за допомогою кесаревого розтину, але її стан тільки погіршувався.

Медична бригада оголосила Синій код, тому що в той момент вона була клінічно мертва.

«Моя дружина була клінічно мертва, коли вона народжувала мою дочку», — говорить Дуг.

Дуг відправився на емоційні американські гірки, особливо коли лікарі попросили сім’ю попрощатися з Мелані в останній раз. У той час вдівства після трьох років шлюбу було тим, що переважало в його голові. Коли у Дуга з’явилася можливість поговорити з Мелані, він попросив її боротися з тим, що у неї залишилося всередині.

Зрештою лікарям вдалося привести її до тями. Брат Мелані, який є кардиоторакальним хірургом, потім відправився в лікарню і розглянув випадок своєї сестри. Він виявив, що критичний стан Мелані було викликано внутрішньою кровотечею після екстреного кесаревого розтину. Її знову терміново доставили в операційну, де лікарі змогли витягти п’ять літрів крові! Для порівняння, доросла людина із середньою вагою має в цілому п’ять літрів крові по всьому тілу.

Менш ніж через 24 години після операції Мелані нарешті прокинулася. Вона продовжувала запитувати про те, що сталося, тому що не могла згадати все. Дуг показав фотографію їх новонародженої дитини, який дивом вижив.

Незважаючи на це, лікарі все одно сказали родині, що Мелані все ще потребує пересадки серця або легенів і що вона, швидше за все, буде страждати від неврологічних порушень, як тільки повністю прокинеться. Але через кілька годин Мелані почала дихати самостійно і не потребувала жодних ліках. Через тиждень її виписали з лікарні без будь-яких ускладнень.

» Її одужання — справжнє диво. Її виживання було дивом «, — говорить Дуг. «Абсолютно ясно, що Бог відповідає на молитви.»

Все це подія стала великим духовним досвідом для їх сім’ї і кола друзів. Дуг згадав, як їхня сім’я і друзі приходили в лікарню, щоб разом помолитися. Вони будуть публікувати оновлення в Facebook і Twitter, які досягнуть християнських громад по всьому світу. У той час всі молилися за Мелані!