9-річна дівчинка дала 12-річному хлопчикові друrий աанс на жи ття. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Дванадцятирічний хлопчик, який отримав серце дев’ятирічної дівчинки після того, як вона загинула в автокатастрофі, віддав зворушливу данину поваги своєму маленькому донору.

Макс Джонсон отримав серце Кейри Болл в серпні 2017 року, після того, як вона загинула в автокатастрофі.

Батьки Кейри Джо і Лоан Болл з Барнстейпл, штат Девон, пожертвували серце своєї маленької дівчинки Максу, у якого було збільшене серце.

Макс тепер віддав зворушливу данину поваги Кірі, яка дала йому другий шанс на життя.

Він віддав данину поваги Кейре, щоб відзначити новий закон про донорство органів під назвою «Закон Макса і Кейри», який означає, що кожна людина старше 18 років може бути донором, якщо він цього захоче.

У зворушливому відео можна побачити, як Макс сидить з батьками Кіри Джо і Лоанной Болл в своєму будинку в Вінсфорд, графство Чешир, віддаючи данину поваги їх маленькой дівчинкє.

Макс, який називає батьків Кейри своєю другою сім’єю, сказав у відео: «Якби не рішення Кейри і її батьків пожертвувати орган, я, ймовірно, не сидів би тут. Я люблю сім’ю Кейри як другу сім’ю »

» Спасибі, що погодилися. Якби Кіра могла почути мене зараз, я б сказав їй величезне спасибі, я буду плекати її подарунок мені все моє життя. »

Джо описав Макса як блискучого хлопчика, в той час як мати Макса Емма сказала, що відео допоможе людям зрозуміти важливість донорства органів.

Очікується, що закон Макса і Кейри вийде в світ наступного року. Згідно з цим законом, кожна людина старше 18 років може стати донором після смерті, якщо тільки він не зареєструється для відмови.

Очікується, що цей закон врятує багато життів, оскільки пацієнти, відчайдушно потребують пересадки органів, отримають від нього величезну користь.