Hяня ризик нула здоров’ям, щоб врят увати життя своєї вихованки. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Зараз складно знайти хорошу няню – сумлінну, чесну, здатну поставитися до малюка з турботою і добротою. Але ця історія показує, що не перевелися ще на світі няні, подібні Мері Поппінс …

Минулого літа подружжя з Нью-Джерсі взяли на роботу 22-річну Кірстен Майлз, щоб та наглядала за їхніми трьома дітьми. Дівчина дуже швидко знайшла спільну мову з вихованцями, чому їхні батьки були невимовно раді.

Але буквально через три тижні після того, як Кірстен приступила до своїх обов’язків, Фарра Роско, мама дітей, повідомила їй сумну новину. Виявилося, що у наймолодшої дівчинки, 18-місячної Талії, виявили біліарну атрезію – серйозну хворобу, що заважає нормальній роботі печінки.

Вердикт лікарів був категоричний: якщо не знайти донора, дівчинка помре. Допомога прийшла, звідки не чекали. Стати донором печінки погодилася няня дівчинки. Це стало шоком для всієї родини, адже дівчина була їм по суті абсолютно чужа!

У січні 2017 року Кірстен пережила 14-годинну операцію, в результаті якої частина її печінки була видалена для пересадки маленької Талії. І та, і інша операції пройшли успішно. Вже через 9 днів дівчинка остаточно пішла на поправку.

Кірстен, правда, знадобилося трохи більше часу, щоб відновитися, але, за її зізнанням, вона щаслива, що зважилася на це: “Якщо порівнювати пересадку печінки з порятунком цілого життя, то це зовсім невелика ціна. Все, чим я заплатила за допомогу Талії – тиждень в лікарні і 13-сантиметровий шрам “.

Щастя, що в світі є добрі і людяні люди, здатні робити добро, не замислюючись. Впевнена, коли Талія підросте, вона оцінить безкорисливий вчинок Кірстен, яка, до речі, стала для сім’ї практично рідною!