Малюк по меr під час пологів, і мамі дали потримати його на прощання… Те, що сталося далі, не описати…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Кейт і Девід Огг дуже любили один одного, але для повного щастя парі не вистачало дітей … Довгий час Кейт ніяк не могла завагітніти, і тільки через 3 роки після весілля лікар повідомив їй радісну новину – у неї буде двійня!

Майбутні батьки були на сьомому небі від щастя. Вони почали готуватися до появи малюків на світ: прикрасили дитячу кімнату, купили манежі і багато-багато іграшок. Для Кейт і Девіда передчасні пологи на шостому місяці вагітності стали ударом…

Жінка народжувала важко. Той день став справжнім випробуванням як для неї, так і для двійнят. Кейт згадує, що після пологів до неї з чоловіком підійшов лікар і запитав, придумали вони вже ім’я для свого сина. Вони відповіли, що назвали хлопчика Джеймі.

Тоді лікар з сумом в очах подивився на них і прошепотів: «Вибачте, але ми втратили Джеймі». Почувши це, Девід повільно опустився на ліжко. Кейт попросила дати їй потримати сина, щоб попрощатися з ним. Хлопчик був дуже холодним. Жінка попросила чоловіка лягти поруч, щоб зігріти Джеймі своїм теплом. Вона поклала маленьке тільце собі на груди і почала розповідати дитині, як сильно вони з татом чекали його і яка в нього є чудова сестричка. Вони розповідали синові, що вдома на нього чекають дядьки й тітки, бабусі з дідусями. Вони говорили з ним і плакали.

А потім, несподівано для всіх, Джеймі вдихнув, видихнув, знову вдихнув, відкрив очі і взяв Девіда за палець своєю крихітною ручкою, яка була лише трохи більше нігтя. Джеймі ожив! Лікарі не знали, що сказати. Вони не знайшли жодного медичного пояснення цьому диву – по-іншому і не скажеш.

Через два роки в родині сталося поповнення – у двійнят народився братик.

Що ж стосується Джеймі, він росте щасливою, здоровою дитиною і не перестає радувати своїх батьків.