Бабки з під’їзду стали нена видіти нас через наш кондиціонер. Але те, що вони накоїли днями, ні в які рамки не влізе

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Cталося так, що ми з чоловіком купили кондиціонер. Спеціально брали тихий, встановили так, щоб він нікому не заважав. Але бабусям це не сподобалося, вони почали скаржитися, що наш кондиціонер їм весь вид на будинок псує. Вони ось внизу палісадник зробили, красиві квіточки виростили, у кожної на балконі теж квіти ростуть і тут наш сірий кондиціонер, який все псує. Ми запропонували бабусям перефарбувати цю сіру коробку під колір будинку, але їм цього було мало

Ми з чоловіком купили квартиру в відмінному стані, в хорошому районі. Тут і місце для паркування завжди є, так ще й сусідки наші виявилися спокійними бабусями. Бабусь тут багато, напевно, раніше їм ці квартири видавали від підприємства. Чоловіків у більшості вже немає. Іноді приїжджають їхні онуки. Самі бабусі тихі, та й ми з чоловіком дискотек не влаштовуємо, тому були впевнені, що всі подружимося. Але сталося так, що ми з чоловіком купили кондиціонер.

Спеціально брали тихий, встановили так, щоб він нікому не заважав. Але бабусям це не сподобалося, вони почали скаржитися, що наш кондиціонер їм весь вид на будинок псує. Вони ось внизу палісадник зробили, красиві квіточки виростили, у кожної на балконі теж квіти ростуть і тут наш сірий кондиціонер, який все псує. Ми запропонували бабусям перефарбувати цю сіру коробку під колір будинку, але їм цього було мало. У них мабуть багато часу, що вони буквально вистежували нас із чоловіком і постійно капали на мозок з цим кондиціонером.

А потім взяли й подали на нас до су ду. Я не знаю як, але суд опинився в цій абсурдній ситуації, на їх стороні. Ми оскаржили рішення суду, так що ця історія ще триває. Більше того, хтось із наших підступних бабусь заліз на дах і щось пролив на кондиціонер, так що він зламався. Віддали в ремонт, але на цьому все не скінчилося. Ми встановили на гараж камеру, яка спрямована в нашу сторону. Знову встановимо кондиціонер, якщо знову спробують його зіпсувати, то у нас будуть вагомі докази в су ді. Ось так, ще місяць тому раділи нашим спокійним сусідкам, а тепер нена видимо половину під’їзду.