Коля пішов від Світлани до молодої кoxанки, але дружина була цьому тільки рада, адже вона зустріла своє справжнє кoxання

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Коля просто і прямо повідомив своїй дружині Світлані: -У мене є інша, так що я від тебе йду. Світлана спокійно встала і почала збирати його речі у валізу. Коля все чекав, коли дружина почне влаштовувати cкaндал, або коли почне його благати не покинути її і не йти. Але Світлана трималася, вона не хотіла, щоби чоловік бачив її cлiз. А щойно вона зачинила двері за його спиною, то тут же сіла на підлогу і стала плaкати

Коля просто і прямо повідомив своїй дружині Світлані: -У мене є інша, так що я від тебе йду. Світлана спокійно встала і почала збирати його речі у валізу. Коля все чекав, коли дружина почне влаштовувати cкaндал, або коли почне його благати не покинути її і не йти. Але Світлана трималася, вона не хотіла, щоби чоловік бачив її cлiз. А щойно вона зачинила двері за його спиною, то тут же сіла на підлогу і стала плaкати. Як він міг у 50 років просто так взяти і втекти від своєї дружини. Про це дізналася їхня донька, і сказала мамі негайно приїхати до них на дачу, щоб відволіктися та відпочити.

Світлана зібралася та поїхала. -Це, звичайно, дуже несподівано, але ти гідна найкращого, мамо, — заспокоювала донька. Тут і онука підбігла, з нею веселіше стало. -Мамо, ми з чоловіком збираємося поїхати до моря відпочити, давай з нами. Готель там класний, тобі сподобається. Світлана погодилася. І не дарма. Готель був справді шикарним. Поки донька з чоловіком та онукою бігали пляжем, Світлана сиділа за столиком у відкритому кафе. -Дозвольте присісти поряд з вами? – почувся приємний чоловічий голос. -Сідайте. Так Світлана познайомилася з Ігорем, у нього три роки тому померла дружина, діти закордоном живуть, а він вважає за краще відпочивати біля спокійного моря. Вони розмовляли, було приємно спілкуватися один з одним.

А коли приїхали до міста, то залицяння стали продовжуватися. Ігор дарував Світлані чудові букети, водив ресторанами, виставками. А потім Ігор сказав: -Ну чого вже нам час тягти, нам не по 20 років. Світлано, я як побачив тебе на морі, я одразу зрозумів, ти моя рідна людина. Я сподіваюся, що ти теж відчуваєш це. Виходь за мене. Світлана відразу розплaкалася від щастя. Вона погодилася. Залишилося тільки розлучитися з Колею. Зустріч із колишнім чоловіком була дуже неприємною: -А одразу собі нового хахаля знайшла, — почав Коля, він був злий. Тому що його молода кoxанка пішла від нього до багатшої людини. -Дякую тобі Колю, що ти відпустив мене, інакше я б ніколи не дізналася, що існують такі прекрасні чоловіки, як мій Ігор, — відповіла Світлана.