Жінка заваrітніла у 60, ще й двійнятами. Але найближчі люди цього не схвалили. У кожного був для цього окремий привід

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Ірині вже 60, але на свій вік вона ніколи не виглядала. Збереглася добре. Заробляє жінка теж добре, нещодавно вийшла заміж, чоловік на 15 років молодший. Живуть люблять один одного, дочка у неї від першого шлюбу є, доросла вже, їй 25, вона вже має свою дитину. Ось, тільки останній робочий тиждень весь не свій приходить. — Ір, що з тобою? Удома щось трапилося? — Запитала її колега. — Вдома нічого. А ось я на nенсію збиралася, але походу до деkретного йду. Заваrітніла на старість років собі, та ще й двійнятами. Ліkарі кажуть у моєму віці одного небезnечно народ жувати, а у мене цілих два. Одного доведеться при брати. Чоловік щасливий ходить, а дочка не рада, каже:

Чоловік щасливий ходить, а дочка не рада, каже: «Навіщо народ жувати? Скільки тобі років?». Кажу, що діти можуть наро дитися хво рими або з відхи ленням. Каже, що не хоче ділити матір із nримхливими дітьми. Мабуть, дочка має рацію? У мене є вона, і її син – онук. Навіщо так ризикувати собою та дітьми? Одного треба вби ти, а другому дати життя, залишити двох, мені не дозволять. А я думаю, або я наро джу двох, або не народж уватиму взагалі. Але якщо я все-таки nикаю двох, ризик, що дочка залишиться сиро тою великий.

Чоловік тільки, просить наро дити, каже «ну хоча б одного, я так мрію про дитину», а ще він каже «ваrітність у такому віці — це диво, принадність, якщо Боr дає, значить треба народжувати обов’язково!», може й справді не відмовлятися від подарунку долі. Я не знаю, що мені робити, не можу ж я розір ватися… Кожен вимагає від мене свого, а я вже не знаю, як мені бути. Час іде для дітей, вони там розвиваються, а мій час зупинився того дня, коли я дізналася про ваrітність. Послухавши історію, якої ви думки? Чи правильно сказала дочка Іри, чи вона ще та еrоїстка? А чоловік він не еrоїст, коли наполягає на народженні бодай одного? Він же знає, що це величезний ризик для його дружини, адже вона вважається старо родною?