Моя подруга зустріла альфонса на пляжі, а той не знав, у що вплутався. Подруга перевернула усі його плани.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Якось до неї підійшов приємний на вигляд чоловік. Вони познайомилися, цілий день погуляли разом. Чоловік залишив на Анфісі гарне враження. Перед сном вона навіть здобула від нього милі повідомлення. Наступного дня вони знову зустрілися, але цього разу новенький вже розповідав про свою престижну посаду, дорогу машину та кругленьку суму на карті. Це, звичайно, насто рожило Анфісу, але враження про чоловіка не зіпсувало. Ну, подумаєш, захотів попонтовуватись, з ким не буває. Увечорі він запросив подругу до ресторану. Анфіса вбралася, нафарбувалась і вперед. Все йшло чудово, нічого не віщувало Чи ха, але на жа ль І ах. Звідки могла моя подружка знаті, що, запросивши жінку на побачення, цей чоловік зму сить її сnлатити рахунок на 5000 рублів. У неї із собою навіть гаманця не було. І, яка несподіванка…

У мене є подруга Анфіса. Їй 46 є дочка, але Анфіска розлу чена. Коли чоловік не хотів розви ватися, працювати і стояв на місці, а подругу це драту вало, від смороду й розлучився. Анфіса сама по собі дуже комунікабельна, весела, жива жінка. З нею ну дно не буває. Вона з тих людей, які мають від народ ження гостру мову. Вона, одним словом, може так послати, що дороги назад не знайдеш. Анфіса є жінкою, що по-справжньому відбулася. Вона заробляє непогані гроші, є власний будинок та нова іномарка. У моєї подружки після розлу чення з особистим життям не клеїться. У неї вже багато було короткострокових романів, але так, щоби серйозно, не було.

Вона, звичайно, мріяла про жіноче щастя, але не настільки, щоб погодитися на першого-ліпшого. Минулого року Анфіска поїхала у відпустку. Вона була одна. Днями безперервно лежала на пляжі або біля басейну, засмагала, геометричною прогресією зменшувала кількість коктейлів у найближчих барах. Якось до неї підійшов приємний на вигляд чоловік. Вони познайомилися, цілий день погуляли разом. Чоловік залишив на Анфісі гарне враження. Перед сном вона навіть здобула від нього милі повідомлення. Наступного дня вони знову зустрілися, але цього разу новенький вже розповідав про свою престижну посаду, дорогу машину та кругленьку суму на карті.

Це, звичайно, насто рожило Анфісу, але враження про чоловіка не зіпсувало. Ну, подумаєш, захотів попонтовуватись, з ким не буває. Увечорі він запросив подругу до ресторану. Анфіса вбралася, нафарбувалась і вперед. Все йшло чудово, нічого не віщувало Чи ха, але на жа ль І ах. Звідки могла моя подружка знаті, що, запросивши жінку на побачення, цей чоловік зму сить її сnлатити рахунок на 5000 рублів. У неї із собою навіть гаманця не було. І, яка несподіванка, новий приятель теж залишив гаманець у кишені іншого дорогого піджака. Все було зрозуміло: Анфіса виглядає дуже дороrо — вона доглянута жінка, одягається в брендових магазинах, пахне дорогими парфумами, виглядає впевненою, що це непоrаний видобуток для класичних альфонсів.

Чоловік подумавши, що з почуття незру чності Анфіса заnлатити за них два, щоб момент швидше минув. Але не з тим він зв’язався. Анфіса не розгубилася, одним махом схопила дорогий телефон чоловіка зі столу, віддала офіціанту і сказала: — Знаєте, мій кавалер забув гаманець удома. Ми залишимо телефон у заставу, швидко сходимо за гаманцем, чи можна? Ми на машині будемо швидко. Тут наш новий знайомий згадав, що має кредитну картку з собою. Він усе сnлативши, Анфіса встала, попрощалася і пішла. Більше вони не бачились. Але подруга досі згадує про нього зі сміхом та сльо зами.