Я одружений з Наталею вже 10 років. Але я не кохаю свою дружину, я кохаю її найкращу подругу – Оксану. Кохаю всі ці 10 років. І якось я, гуляючи зі своїм сином, зустрів випадково Оксану. В той вечір ми з нею поговорили, і вона погодилася

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

З дружиною Наталею, ми познайомилися в інституті, зустрічались ми всього пів року, а потім одружилися. Я по справжньому ніколи не кохав Наталю, хоча і в шлюбі ми вже десять років, нашому сину вже дев’ять років. Я напевно і живу з Наталею тільки заради сина.

По справжньому кохаю я іншу жінку, Оксану, кохаю ось вже десять років. Вона була близькою подругою моєї майбутньої дружини. Спочатку вона мені просто подобалась, вона більше симпатизувала мені, манила. Але їй подобався інший. Щоб не залишатися самому, я почав зустрічатися з Наталею. І як це відбувається в житті, через час вона повідомила мені, що я скоро стану батьком.

Радості від майбутнього батьківства не було ніякої. Мені подобалася інша жінка, я ще не хотів шлюбу, у мене були плани. Але її батьки наполягали, а мої були не проти. Батько мені сказав, що потрібно відповідати за свої вчинки. Свого сина я дуже люблю, а от дружину – ні. Звичайно, я витрачаю на неї гроші, приділяю увагу, але радості від спілкування не відчуваю, вона мене дратує. Наталя змінилася в гіршу сторону. Вона набрала зайві кілограми, весь час носить джинси або спортивні костюми, перестала за собою зовсім слідкувати.

Оксану я бачу часто. Вона працює в школі поруч з нашим будинком, в яку ходить наш син. Та й з моєю дружиною вони продовжують спілкуватися, вона часто приходить до нас в гості. Виглядає Оксана інакше. Вона зовсім не схожа на мою дружину. У неї завжди гарна зачіска, вона носить сукні, фарбує губи яскравою помадою і слідкує за своєю фігурою.

Не так давно Оксана розлучилася зі своїм чоловіком. Наші, можна сказати, відносини почалися близько пів року тому. У парку недалеко від будинку я гуляв з сином і зустрів Оксану. Так як ми завжди добре спілкувалися, то вирішили зайти на каву, в найближчу кав’ярню. Вона розговорилася, розповіла, що розлучається з чоловіком, відчуває себе самотньо. Я запропонував сходити в кіно, по-дружньому. Оксана, звичайно, зрозуміла, на що я натякаю, але погодилася. Вже через пару тижнів ми часто з нею відвідували кафе, ресторани, кінотеатри. Дружині говорив, що затримуюся на роботі, або йду до матері. Від спілкування з Оксаною, я отримував масу задоволення. З нею легко, весело, забуваєш про всі клопоти, сірі будні і про все, що вже так набридло. Поговорити з нею можна про все.

Оксана переживає, їй дуже незручно перед своєю подругою. Щоразу каже, що нам потрібно розлучитися, але погоджується на нову зустріч. Я не хочу жити зі своєю дружиною. Вона мені просто набридла, та й не кохав я її ніколи. Хочу розлучення, але боюся засмутити сина. Такого рішення він не зрозуміє.