Кожен день дідусь виходив на дорогу зустрічати свою дружину, яка зникла 10 років тому — і ось одного разу …

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Кожен день дідусь виходив на дорогу зустрічати свою дружину, яка зникла 10 років тому — і ось одного разу …

Анастасія прокинулася досить рано, у неї був вихідний. Вона зробила собі чашечку гарячої кави і підійшла до вікна на вулиці. Була весна, дзвінка крапель падала з даху.

Жінка дуже любила цю пору року. Вона розігріла сковороду і почала смажити млинці, адже скоро прокинеться і і улюблений синок, який дуже вранці любить їсти млинці.Як не дивно, сьогодні навіть млинці відразу вийшли: зазвичай перші два млинця у неї нікуди не годяться.

На годиннику було восьмій годині ранку: жінка з нетерпінням чекала, коли ж прокинеться улюблений Сергій. Хоч на дворі була субота, у них сьогодні були грандіозні плани: Настя вже довгий час виховувала сина одна. Їїчоловік віддав перевагу іншій життя: він вирішив, що з іншою жінкою знайде своє щастяЧоловік пішов, коли Сергію було всього 3 рочки.

Звичайно, він платив справно елементи щомісяця, але в житті дитини абсолютно не брав участі.Маленький хлопчик дуже сумував за свого батька, а мама в той час намагалася зробити все, щоб він був щасливим.Її чоловік Артур пішов від неї в той момент, коли в житті і так все було важким: десять років тому мама Анастасії пропала: вона просто пішла в магазин і більше не повернулася …