Мільйонер влаштувався на роботу у власне кафе під виглядом стажера. Клієнти сміялися над ним — і тільки офіціантка вирішила допомогти

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Один дуже незвичайний експеримент провів власник власної кав’ярні. Він вирішив краще дізнатися свою команду, вдавшись до знайомства з персоналом. Він підібрав відповідний одяг і почав з позиції стажера. За його задумом, власник грав роль невмілого співробітника, який ніяк не міг впоратися зі своїми обов’язками і завжди скаржився на все навколо.Команда відреагувала на роботу новачка глузуванням і їдкими жартами. Винятком була одна офіціантка, яка допомогла співробітнику пройти випробувальний термін.

Власника закладу звали Джон Дір, і він нікому не розповів про свою ідею, вміло замаскувавшись під другосортним одягом. Будучи немолодим чоловіком, з бородою, він вміло створив образ людини, якій багато дісталося в житті.

В процесі роботи «стажер-мільйонер» ніяк не хотів вчитися роботі. Він кидав тарілки, підноси з замовленнями вискользивалі у нього з рук. Всі ці невдачі відбувалися під зловтіху всієї команди. До речі, команда вже почала робити ставки на те, як скоро програв виженуть.

Тільки одна людина, офіціантка Дайра, вела себе по-іншому. Вона терпляче допомагала Джону, даючи вказівки. Стажер час від часу зображував невдачі, але дівчина ніколи не дорікала йому, не підвищувала на нього голос і не жартувала над ним при інших співробітниках.Одного разу, після закінчення робочого дня, Джон і Дайра зробили перерву. Вони розговорилися, і Дайра сказала, що у неї велике бажання здобути вищу освіту. Однак здійснити це поки не представлялося можливим через фінансові труднощі. З цієї причини дівчина пішла на роботу, щоб досягти своєї заповітної мети, накопичити необхідну суму і вступити до університету.

Все змінилося на наступний робочий день Дайри. Опинившись в кафе, вона побачила Джона. На цей раз перед нею постає не пошарпаний новачок, а представницький і солідний чоловік. Під здивовані вигуки співробітників, він розкрив секрет. Потім з’ясувалося, що він є власником усіх закладів, що входять в його мережу.Дівчина сіла поруч з ним, і він коротко пояснив їй, що вирішив таким чином краще пізнати свою команду. Це можна було зробити, тільки втілившись під виглядом новачка, який не має досвіду роботи.Джон подякував дівчині за допомогу і ставлення до його роботи. Він перевів її на більш високу посаду, а також виділив кошти на навчання в інституті.