У 4-місячного янголятка відмовила печінка. Його мама ридає на всю країну: «Кирюша гасне, як свічка …» ВIДЕО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

У Рівненській області рятують 4-місячного малюка, який страждає від складного захворювання печінки, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів. Батьки маленького Кирила борються за кожен день життя синочка, але їм не обійтися без допомоги українців.

Сім’я Макаріцьких стала батьками 4 місяці тому. Медики говорили, що у маленького Кирюши фізіологічна жовтяниця, яка повинна незабаром пройти, але стан дитини погіршувався. Малюк до сих пір втрачає вагу, хоча повинен її набирати.
Після довгих обстежень лікарі поставили діагноз атрезія жовчовивідних шляхів. Ця хвороба характеризується непрохідністю жовчовивідних шляхів і є вродженою патологією.

У рідкісних випадках у дітей внутрішньоутробно не розвиваються жовчовивідні шляхи. Єдиним лікуванням є операція по створенню таких проток. Це пластична операція, на яку і збирають гроші батьки Кирюши.

На даний момент стан хлопчика важкий: втрачається маса, коли цінний кожен грам. Сім’я просить допомогти зібрати страшну для них суму в розмірі 150 тисяч євро, яку самі вони ніколи не зберуть. У цю суму входять додаткові витрати на обстеження дитини і підтримання його стану до операції.