Всупереч всім прогнозам лікарів дівчина без м’язів вижила, вийшла заміж і народила здорову дитину. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Цю сильну духом жінку звати Шері Псайла, вона страждає на таку хворобу як артрогріпоз, у неї майже не розвинені м’язи і суглоби, а кінцівки – деформовані.

Коли Шері тільки народилася лікарі поставили їй такий невтішний діагноз. За прогнозами лікарів, дівчинка повинна була прожити максимум рік.

Але у дитини були свої плани з цього приводу. Вона вижила. На черговому огляді у лікаря батькам повідомили, що їхня дочка буде все життя прикута до інвалідного візка…

Але Шері знову довела, що не збирається підкорятися хворобі.

Таким чином, по чуть-чуть, дрібними кроками, але дівчина змогла відвоювати для себе нормальне життя. Вона вчилася в школі, потім вступила в технічний вуз і успішно його закінчила, отримавши диплом. Вона жила і раділа кожній миті, кожному маленькому успіху, кожному промінцю сонця!

Під час навчання в університеті Шері познайомилася з молодим чоловіком на ім’я Кріс. Вони відразу знайшли один в одному споріднені душі. Справа в тому, що хлопець мав вроджені проблеми з хребтом. Незабаром пара одружилася.

Коли Шері завагітніла вона була у нестямі від щастя, але на жаль, стався викидень. Після цього медики заборонили жінці народжувати, адже вона ризикує, в першу чергу своїм життям. Дивом можна назвати вже те, що вона до цих пір жива. Наступна вагітність в6’є дівчину – твердо констатували лікарі.

Ви думаєте Шері цього разу змирилася з прогнозами лікарів? Ні! Силі волі, стійкості і завзятості цієї тендітної жінки можна тільки заздрити. Вона завагітніла вдруге.

І через дев’ять місяців у родині з’явився маленький хлопчик, який народився без будь-яких патологій.

Звичайно, Шері не може повноцінно виконувати всі материнські обов’язки. Наприклад, коли малюк плаче, вона не може взяти його на ручки, їй доводиться чекати коли підійде няня або Кріс.

На даний момент ця маленька сім’я дуже щаслива. Ми тільки хочемо їм побажати, щоб дитина росла здоровою і хлопчик нескінченно радував своїх батьків. Ця тендітна дівчина – це чудовий приклад стійкості і впертості до досягнення своїх бажань і цілей.

Добавить комментарий