Всі шкільні роки ми зну щалися над товстуաкою Аліною. Але на вечорі випускників вона так закрила нам роти, що ми досі пам’ятаємо

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Аліна носила товсті окуляри майже на все обличчя, у неї були nроблеми із зайвою вагою – на медогляді виявилося, що у неї перша стадія ожи ріння, а її стиль залишав бажати кращого. Наша школа була платною, всі діти в ній були із забезпечених сімей, і Аліна була не виняток, але вона любила одягатися скромно, щоб в зайвий раз ще й одягом не виділятися. Ми сміялися над нею, зну щалися, а вона жодного разу навіть не поскаржилася класній керівниці, тільки терпіла і терпіла. Після 9-ого класу Аліна вступила до коледжу, після цього ніхто з нас з нею не зустрічався

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Аліна переїхала до нас в 4-му класі. Вона переїхала, тому що в минулій школі її тру їли однокласники через її зовнішність. У нашому класі прийом був не кращим. Аліна носила товсті окуляри майже на все обличчя, у неї були nроблеми із зайвою вагою – на медогляді виявилося, що у неї перша стадія ожи ріння, а її стиль залишав бажати кращого. Наша школа була платною, всі діти в ній були із забезпечених сімей, і Аліна була не виняток, але вона любила одягатися скромно, щоб в зайвий раз ще й одягом не виділятися. Ми сміялися над нею, зну щалися, а вона жодного разу навіть не поскаржилася класній керівниці, тільки терпіла і терпіла. Після 9-ого класу Аліна вступила до коледжу, після цього ніхто з нас з нею не зустрічався.

Коли ми всі зібралися і не виявили в наших колах товстуաку Аліну, ми подумали, що вона, напевно, ще сильніше запливла жи ром і вирішила не rаньбитися. Ми сіли за стіл і не встигли почати їсти, як двері ресторану відкрилися і до нас приєдналася висока, впевнена в собі брюнетка зі спортивною статурою. То була Аліна. Якби ми всі зустріли її в звичайному житті, жоден з нас не впізнав би нашу товстушку, закриту в собі з величезною кількістю комплексів в тій впевненій красуні. Весь вечір всі хлопці запрошували Аліну на побачення, а дівчата намагалися з нею подружитися. Вона ні грама пафосу нам не показала. Була з нами відкрита і дружелюбна.

Увечері до нашого столу підійшов високий хлопець у дорогому костюмі. Він взяв Аліну за руку, побажав нам приємного вечора, і вони пішли. Як тільки вони вийшли з ресторану, одна з дівчат, яка ще в шкільні роки відрізнялася своїм характером, висловилася, мовляв, Аліна навмисне прийшла на зустріч, щоб помс титися за шкільні зну щання. Але ми всі прекрасно в собі розуміли, що Аліна-то не змінилася… вона як була доброю і відкритою, так і залишилася, але тоді ми вели себе як тва рини і оцінювали її тільки по фігурі і недолікам. Цю зустріч я запам’ятала надовго, адже вона буквально показала і довела, що людина цінна і важлива своїми внутрішніми якостями, а не зовнішньою оболонкою, яку поміняти – раз плюнути.