Моєму чоловікові подзвонила тітка і запросила нас на дачу. Якби ми знали, яким коաмаром це обернеться, точно не поїхали б туди…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Тітка чоловіка зателефонувала і запросила племінника в гості. Сказала, що дуже скучили. Вона дзвонила кілька разів, наполягала, і молоді вирішили поїхати до них в найближчі вихідні. Скоро травневі свята. Їхати не дуже хотіли, але тітка довго вмовляла, і вони зважилися. Зібралися, зробили покупки. Купили все. Від туа летного паперу до солі. В гості не можна ходити з порожніми руками. Не забули про подарунок. Налаштовані були на теплий вечір. Але незабаром все стало зрозуміло. Тітка покликала їх не в гості. Коли вони доїхали, тітка і дядько зустріли їх біля паркану. Привіталися, запросили в будинок.

Племінник познайомив з дружиною. Тут тітка сказала:» Як добре, що приїхали, на городі багато справ, ми вже старі, попрацюємо трошки, заодно і поспілкуємося » — і простягнула їм робочі костюми. А дядько пішов за інструментами. Три дні вони працювали на городі з ранку до вечора. Так і не відпочили. Але ж не хотіли їхати. Ось чому тітка так настирливо просила приїхати: їм потрібна була робоча сила. У неділю ввечері, коли збиралися додому, тітка сказала: «Ой, любі мої, як пролетіли ці три дні, за столом так і не посиділи; приїжджайте в наступні вихідні, поспілкуємося, поговоримо», роблячи вигляд, що дуже шкодує про це.

Вони повернулися в місто втомлені і відразу лягли спати, адже вранці повинні були їхати на роботу. Подзвонила мама чоловіка, і той все їй розповів. Мама добре знала цю жінку: якщо вона запрошує до себе, їй щось потрібно, або допомога, або продукти, адже ніхто з порожніми руками в гості не ходить. У тітки залишився цілий пакет продуктів. Пройшов місяць, і племіннику подзвонила та ж тітка і запросила в гості: «ми чекаємо вас, скучили, у нас прекрасна погода, погуляємо в лісі; до речі, почали ремонт, заодно допоможете нам «. Він повісив трубку і більше не відповідав на її дзвінки. Гарне виховання не дозволяло йому наrрубити, але ця жінка перейшла всі межі.