Свекруха намагається відібрати у мене частину квартири для свого недолугого онука…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Я заробляю досить-таки багато, тому вирішила взяти собі трикімнатну квартиру в іпотеку. Платила відразу за два місяці. У мене завжди на першому місці стояла кар’єра, тому до 30 років навіть не було серйозних відносин. Але мені пощастило зустріти Женю. Він розлучився з дружиною і жив з матір’ю. Коли ми стали зустрічатися, то я йому запропонувала переїхати до себе.

Кілька років ми жили в цивільному шлюбі, поки я не завагітніла. Тоді Женя вирішив, що дитина повинна народитися в офіційному шлюбі. Весілля було скромне. Я завжди мріяла про пишну білу сукню, але мені довелося відмовитися від цієї ідеї. Так як всі витрати Женя вирішив взяти на себе. Він заробляє менше мене і багато дозволити собі не зміг. А коли я запропонувала фінансову підтримку, він відмовився.

Після весілля свекруха стала часто до нас навідуватися. Один раз вона привезла з собою сина Жені від першого шлюбу. Я була здивована, хлопчик був весь в брудному одязі. Коли ми сіли за стіл, то він став брудними руками брати булочки. Я попросила сходити помити руки, але він показав мені язика і продовжив їсти. Хлопчик був невихованим і зовсім не знав простих правил етикету. Коли чоловік повернувся додому, я йому все розповіла. Навіть запропонувала купити дитині новий одяг, але чоловік відреагував негативно. Він сказав: — У нього є мати, він її головний біль. Я плачу аліменти і цього достатньо. Через 5 місяців я народила Жені хлопчика. Ми назвали його Максим. Свекруха ставилася до другого онука з байдужістю. Часто порівнювала Максимку з Родіоном.

Завжди приходила до одного і того ж висновку: — Родіон в дитинстві був кмітливішим, розумнішим і видно було, що дитина дуже талановита. А Максим якось занадто тихий і непримітний. Мені було прикро, але я нічого не говорила, так як я впевнена, що час ще покаже хто і чого гідний. Максим і справді був протилежністю брата. Він добре вчився, вмів себе вести в гостях, а головне, що батько виділяв серед синів, тільки мого. Свекруха часто капала мені на мізки, що я повинна відписати частину квартири на Родіона. Тому що в цій квартирі живе її син, а значить офіційно квартира і його. Я не можу пояснити цій жінці, що квартира куплена мною до шлюбу і належить тільки мені. Вона погрожує мені, що спробує зруйнувати мій шлюб, якщо я цього не зроблю. А то, бачте, Родіону потрібен свій куточок, але не в моєму ж будинку.