Подруга вмовила мене розлучитися з чоловіком. І я залишила Віктора. Але коли пройшов час, я стала дуже шкодувати. Якось я побачила фото Віктора з молодою і красивою дівчиною, мені стало неприємно, і я набрала свого чоловіка

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Зі своїм чоловіком, Віктором, ми прожили два роки. Раніше ми майже ніколи не сварилися, але останнім часом сваримося майже кожен день. Моя подруга, Ірина каже щоб я не терпіла і подавала на розлучення. Ірина — моя найкраща подруга, яка теж розлучилася зі своїм чоловіком в минулому році. Він хотів щоб вона весь час сиділа вдома і займалася хатніми справами, навіть в клуб або кафе не дозволяв з подругами піти. Як з таким можна жити.

Ось і мене Віктор дорікав, що я мало часу йому приділяю, що не нагулялась, що в нічний клуб з дівчатами ходимо, та й подругою дорікати став, мовляв, чоловіка Ірина не трималася, а тепер і мене на це прирікає. Я захищала подругу, адже я її знаю дуже давно і впевнена, що поганого мені вона не порадить. Загалом, ми з Віктором розлучилися.

Але коли я отримала свідоцтво про розірвання шлюбу, на душі було якось недобре і порожньо. Мною оволоділи спустошеність, смуток і жалість. Я стала замислюватися чи правильно вчинила. Але довго сумувати не довелося, в гості до мене зайшла Ірина. Вона посміхалася і вітала мене з довгоочікуваною свободою. У той же вечір Ірина запропонувала піти в клуб і відзначити розлучення. Ми веселилися і танцювали під ритми сучасної музики. Я вже і забула про недавню депресію. Правда, як тільки до мене підійшов хлопчина з пропозицією познайомитися, моментально дала йому відсіч. Наші походи по клубах повторювалися щотижня. Ірина не втомлювалася від гучних вечірок і нових знайомств. Мені ж навпаки, все це стало набридати. Я навіть почала нудьгувати за Віктору і сімейного життя. Відкрила комп’ютер, зайшла до нього на сторінку. Я мало не впала, на одній з фотографій Віктор стояв з красивою дівчиною! Як же так!? Я всіх кавалерів відкидаю, а він час даремно не втрачає!

Я була вражена. Я подзвонила Ірині, щоб поплакатися їй, але вона тільки сказала, що я сама винна, що покинула його. Втішати мене не входило в її плани, Ірина поспішила зі мною розлучитися, посилаючись на термінові справи. Після мого розлучення, ми з Іриною віддалилися один від одного. Я розуміла, що у нас з нею різні інтереси. Я хотіла сім’ю, дітей, а вона розваги з друзями. І навіщо я розлучилася з Віктором. Тільки тепер я почала розуміти, що втратила. Я довго не могла зважитися зателефонувати Віктору. Але, зібравшись, я все-таки набрала його номер. Він явно не очікував і здивувався дзвінку. Потрібен був привід, і я придумала проблему, як ніби не можу знайти сережки, можливо вони залишилися у нього. Ми продовжили спілкуватися і так розговорилися, що вирішили зустрітися.

Виявилося, що дівчина на фото — колега по роботі, а знімок був зроблений в день її наро дження. Ніби як і ревнувати вже ні до чого, але як подумаю, що у нього може хтось бути, аж гидко робиться. Я до сих пір люблю свого чоловіка і лише після розлучення усвідомила на скільки сильно. Жодна подруга ніколи не зможе замінити його. Зараз ми починаємо все заново і в найближчому майбутньому, я сподіваюся, знову будемо разом.