Колишній чоловік сказав, що одружився на принцесі, а вдома виявилася жаба з казки. Марина запам’ятала ті слова, і знала, що якщо зустріне чоловіка, то більше не дасть привід говорити про себе так.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Одного разу зустріла колишнього. У того очі на лоб полізли! Принцеса і не менше! А вона йшла з коляскою, в якій сиділи дві чарівні донечки. Довго він проводжав поглядом Марину. А коли глянув на свою теперішню дружину — зморщився …

Коли Марина зустрічала чоловіка, вона завжди була доглянута, нафарбована, красиво одягнена. Андрій не замислювався, коли вона встигає все зробити і так красиво виглядати.

Адже двоє близнюків віднімають чимало часу. Але коли чоловік приходить додому — вечеря наготавана, в квартирі чисто, діти грають, дружина виглядає так, немов зібралася в гості. І так кожного дня. Іноді йому хочеться запитати, як вона все встигає? І яка причина зустрічати його ошатною? Іноді це напружує. Доводиться і самому не відставати. Тому завжди поголений, охайно одягнений. На питання чоловіків відповідає, що у них в сім’ї так прийнято — бути охайними. Іноді подобається, особливо, коли друзі з повагою говорять про їхню сім’ю. Так сталося, що Марина розлучилася з першим чоловіком: добре, що дітей не завели. Вірніше, він пішов від неї.

Чому? Та тому, що в побуті він не бачив в ній ту привабливу дівчину, з якою познайомився. Так і сказав: одружився на принцесі, а вдома виявилася жаба з казки. Марина запам’ятала ті слова, і знала, що якщо зустріне чоловіка, то більше не дасть привід говорити про себе так. Ось і стримує слова, так що все подруги заздрять їй. Як красиво вона виглядає! Одного разу зустріла колишнього. У того очі на лоб полізли. Принцеса — і не менше. А вона йшла з коляскою, в якій сиділи дві чарівні донечки. Довго проводжав поглядом Марину. А коли глянув на свою теперішню дружину — скривився. Упустив своє щастя сам, ніхто не винен. А Марина пройшла повз з гордо піднятою головою. Знала, що дивиться услід колишній; нарешті, вона показала хто є хто. Від цього заспокоїлася. Андрій любить її. Тому про колишнього більше не буде згадувати. У неї коханий чоловік, він її підтримує. Марина зауважує, як намагається Андрій виглядати красиво поруч з нею. А це дорогого коштує.

Донечки радують. Такі схожі один на одного і такі різні за характером. Вперше Андрій одружився в двадцять років. Батьки проти були, але любов захопила. Місяць зустрічалися з Ольгою. Потім подали заяву. Через три місяці після весілля почуття кудись поділися. А коли Андрій випадково дізнався (подружки розмовляли, а він почув), що дружина зробила аборт, остаточно вирішив розлучитися. Коли зустрівся з Мариною — не поспішав. Краще перевірити свої почуття, лише потім одружитися. Зараз чоловік пишається, що у нього найкраща дружина. Приятелі заздрять йому по-доброму. Але Андрій знає: просто так не дається нічого. Нещодавно зустрів Ольгу. Не став навіть затримуватися біля неї. Що він тоді в ній знайшов? Не розуміє. Коли прийшов додому, дочки невміло переступали ніжками назустріч татові. Марина виглядала як з обкладинки журналу. Гарна у нього сім’я!