Чоловік показав усім свої весільні фотографії. Побачивши обличчя дружини, люди не повірили своїм очам. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Деякі вважають, що не варто писати про людей, які «не такі, як усі», що газети і веб-сайти роблять це тільки для отримання прибутку, користуючись їх беззахисністю.

Однак, багато людей з обмеженими можливостями зовсім не проти того, що ЗМІ розповідають про них іншим людям.
Подібні історії дають нам більш глибоке розуміння того, що вважати нормальним, а що ненормальним.
Я думаю, що варто частіше розповідати про людей з різними відхиленнями, щоб показати, що навіть якщо ти виглядаєш не як всі інші, ти можеш бути щасливим. Не варто забувати про те, що кожна людина має право втілювати в життя свої ідеї і мрії.

Історія Шона Стівенсона — яскраве тому підтвердження.Шон Стівенсон народився з «синдромом ламких кісток», також відомим як успадкований остеопороз.Коли Шон з’явився в цьому світі, практично всі кістки в його тілі були поламані. Доктора думали, що він не проживе і одного дня, але маленький Шон виявився справжнім бійцем.Мужність і бойовий настрій ніколи його не покидали.

До 18 років Шон переніс понад 200 переломів.Він потребує цілодобового догляду та спостереженні, і не тільки з медичних міркувань.Ставлення оточуючих людей і те, що вони дозволяли собі говорити, завжди було дуже важким випробуванням для Шона і його сім’ї.Шон довго боровся з власним тілом і намагався налаштувати себе на позитивний лад. У 1988 році відбулося щось, що допомогло все змінити.

Дев’ятирічний Шон знову зламав ногу і почав панікувати.Тоді мати Шона сказала йому, що його хвороба — це не тяжкий тягар, а випробування. Для нього це був поворотний момент.З того дня Шон вирішив, що не важливо, як він буде виглядати. Важливим є те, що і як він буде робити.

Сьогодні Шон не тільки навчився справлятися зі своєю хворобою, але і став відомим і шанованим лектором-мотиватором.
Компанія Шона приносить йому мільйони доларів, у нього тисячі шанувальників по всьому світу.Найбільші емоції і суперечливі думки викликав його шлюб.У 2012 році Шон одружився на своїй подрузі Мінді, яка має цілком «нормальна» зростання.Їх весільні фотографії розбурхали інтернет.

Через їх явних фізичних відмінностей, Мінді довелося миритися з безліччю проблем і повних ненависті коментарів про її шлюбі і навіть статевого життя з Шоном.Щаслива пара стверджує, що ними рухає лише любов один до одного, але їм доводиться постійно терпіти знущання і ненависть на вулицях і в інтернеті. Багато писали, що Шон не заслуговує Мінді, що вона обманює його і живе з ним тільки через його грошей.Можливо, всі вони помиляються.

Справа в тому, що у Шона і Мінді неймовірна духовний зв’язок.Ця історія доводить, що любов не має меж.Шон і Мінді показали, що можна приймати і любити один одного такими, які ви є, не дивлячись на всі труднощі і розчарування.Поділіться цією статтею з друзями, якщо вірите, що кожен має право любити і бути коханим!