У ВІЦІ 7 МІСЯЦІВ У ЙОГО ДОЧКИ BІДMОBИЛИ HОГИ ЧЕPЕЗ PAK — ТОДІ БАТЬКО САМ ВЗЯBCЯ ЗА СПPАВУ. ВIДЕО

ВИДЕО

Батьки чотиримісячної Евелін Мур були в жаху, коли їх доньці поставили страшний діагноз. Малятко виявилося жертвою нейробластоми, форми раку, що зустрічається переважно у дітей. Через жахливу ​​хворобу перший рік життя дівчинки перетворився в суцільну тортури.

Немовля пройшло вісім курсів хіміотерапії. Останні три місяці хвороба дитини знаходиться в стані ремісії. Однак рак встиг забрати у крихітки свою данину. Через пухлину в хребті нижня половина тіла дівчинки виявилася паралізованою.

Після затяжного лікування у сімейства Мур не залишилося грошей на складну інвалідну коляску для немовляти. На щастя, батько вирішив проблему дочки. Витративши в цілому сотню доларів на матеріали, чоловік сам сконструював для дівчинки крісло. Тепер життя Евелін розцвіло новими фарбами!

Такого повороту подій не очікували навіть медики. Лікуючий лікар дівчинки сказав, що завдяки саморобному кріслу дівчинка залишається такою ж активною і допитливою, як і її здорові однолітки, а також може нормально спілкуватися з іншими дітьми. У віці Евелін це головне! Подивіться самі …