Я наpодuла дumuну своrо nоме pлоrо чоло віка чеpез п’ять pоків nісля йоrо за ru белі – мій новuй чоло вік зов сім не nроmu

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

П’ять років тому у американки Кімберлі Холмс-Іверсон під час страшної аварії трагічно загинув чоловік, якого вона дуже любила. Нещастя сталося всього за декілька метрів від родинного будинку. Кімберлі за життя коханого так і не встигла стати мамою, тож в один момент усі її мрії зруйнувалися. Рашид для неї був усім… і навіть більше.

Але в один момент жінці прийшла в голову блискуча ідея і вона звернулася до репродуктивного центру взяти сперму у мертвого чоловіка. «Через кілька годин після загибелі Рашида я попросила своїх друзів допомогти мені зрозуміти, чи могли б вони витягти життя з мертвої людини, – пригадала Кімберлі. – Виявилося, що зробити це можна. Лікарі взяли біоматеріали і заморозили їх на невизначений термін».

Через кілька років американка зустріла іншого чоловіка, з яким вирішила створити нову родину. Це був – старий давній друг Доріан. Він виявився розуміючим, що не мав нічого проти, аби жінка народила дитину не від нього, а від свого покійного першого чоловіка. Він навіть сам возив її на ЕКО, вболівав за результат… і сталося диво.

У травні у Кімберлі народилася донька Кіран. Жінка запевняє, що неймовірно щаслива, адже колись пообіцяла Рашиду народити від нього дитину, але не встигла це зробити за його життя. Тож тепер вона виконала обітницю і в той же час знайшла люблячого і неймовірно турботливого батька для своєї доньки