Жінка провалилася в колодязь і виявила там зниклого хлопчика!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

У сильну заметіль 10-річний школяр пішов гуляти з санками.Через сильну негоду і погану видимість Булат провалився в каналізаційний люк.Хлопчик намагався покликати на допомогу, але ніхто так його і не почув. Тоді він притиснувся до стіни, ліг в свої санки і заснув.

— Коли я провалився, я думав, що звідти не виберуся, а потім почав кликати допомогу, а коли зрозумів, що це не допоможе, вирішив дертися. Мені не вистачило 20 сантиметрів. І потім я знову став кричати. І так кричав до вечора. Потім у мене скінчилися сили, і я заснув.

Односельці шукали хлопчика протягом 6 годин, але пошуки не увінчалися успіхом — і всі волонтери вже зневірилися. Але школяра врятувало диво. Гулія, дружина співробітника МНС, звалилася в той самий люк, де знаходився Булат.
Спочатку жінка подумала, що хлопчика вже не врятувати, але коли вона закричала від страху і болю, то хлопчик закричав у відповідь.

— Перша думка була, що хлопчик мертвий: він лежав, як труп. Коли я закричала з переляку, він прокинувся і теж закричав. Я сказала: Не бійся, ми тебе шукали і нарешті знайшли. Він зрадів, застрибав, — розповіла Гулія.
Під час падіння Гулія отримала травму хребта.

Лікарі заборонили їй сидіти і довго ходити. Звичайно, жінка повинна була знаходитися в лікарні, але вдома залишилися дві маленькі доньки, яким потрібен догляд, поки чоловік на роботі.
Зараз Булат возз’єднався зі своєю сім’єю і з задоволенням п’є чай з солодощами. Хлопчик радий, що йому вдалося вибратися з ув’язнення.Обов’язково поділіться зі своїми друзями цією історією. Адже те, що сталося, це справжнє диво!