Жінка відмовилася перервати вагітність. 3 місяці тому лікарі не могли повірити своїм очам! ВIДЕО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Пол і Рут Ренкін були у нестямі від радості, коли дізналися, що чекають дитину. Але ця радість швидко змінилася страхом і горем, коли лікарі повідомили їм несамовиту новину — у їх дочки Лідії була гідроцефалія і алобарная голопроенцефалія (вода в мозку і рідкісне захворювання, при якому дві лобові частки не можуть розділитися). Діагноз був смер тельним.

Рут була на 20 тижні вагітності, коли лікарі виявили стан Лідії. Вони порадили їй перервати вагітність, сказавши, що Лідія не проживе й кількох місяців, і народжувати її не варто.


«20-тижневе сканування, на якому ми дізналися про цей стан, було якраз перед Різдвом», — сказала Рут. — »Це було жахливо.»Усвідомлення того, що їх дорогоцінна дочка, ймовірно, не виживе, було болісним, але Пол і Рут відмовилися перервати вагітність.

Коли Лідія народилася, її голова була спухла від рідини і важила 11 фунтів — розміром з голову дорослої людини. Лікарі веліли її батькам прощатися.Але потім маленька Лідія зробила те, чого лікарі ніяк не очікували. Вона вижила.
«Це були американські гірки, — сказала Рут. — Нам тричі в житті говорили, що вона помре, але вона відмовлялася. Вона надихає всіх нас, і її сила підтримує в нас життя. »

У той час як лікарі сказали, що Лідія проживе пару місяців, вона кинула виклик шансам і тепер вона — щаслива і мила 4-річна дівчинка.Життя було нелегким: Лідії довелося перенести 40 операцій, і вона не може самостійно сидіти, стояти або ходити.

Рут називає Пола своєї «скелею», згадуючи, що він сказав їй відразу після народження Лідії: «Рут, я просто знаю, що вона буде з нами ще довго», — сказав він їй.
Хоча немає ніякого способу дізнатися, скільки часу вони проведуть з Лідією, Ренкін приймають щодня по мірі його настання, вбираючи і цінуючи кожен момент, коли вони збираються разом — як сім’я.
Рут каже: «Вона — наше диво.»