Через 40 годин жінка народила. Потім лікар заглядає iй мі ж н іг i зав мирає. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Коли Ніколь Зіземер дізналася, що вагітна, вона була схвильована, тому що їх маленький світ мав ось-ось змінитися.

Незважаючи на те, що Метью Зіземеру вручили сорочку з написом «Найбільший батько в світі», пара й гадки не мала, що пологи Ніколь можуть змінити їх життя.

Як і багато інших пари, сім’я Зіземер запізнилася. Вони хотіли природних пологів і не відчували потреби в ультразвуковому дослідженні. Вони організували безпечні пологи у себе вдома, під особливим наглядом акушерки, і передбачувана дата прибуття дитини була 30 січня.

Незважаючи на поліпшення медичних послуг і технологічні інновації, пологи — це складний біологічний процес, який ніколи не може бути гладким і заздалегідь спланованим. 29 грудня, майже за місяць до призначеного терміну, о 12:30 у Ніколь відійшли води.

Оскільки в той час Ніколь була менш ніж на 36 тижні вагітності, її чоловік вирішив пропустити домашній план і відвезти її до меморіальної лікарні.

Під’їзна доріжка до будинку подружжя була покрита снігом, тому Метью довелося очистити під’їзну доріжку, перш ніж виїхати. Їм вдалося дістатися до лікарні близько четвертої ранку в п’ятницю, і сутички у Ніколь тривали до суботи.

«Спостерігаючи, як вона страждає протягом останніх 30 годин, штовхаючись, дихаючи і кричачи, я знав, що ми повинні зробити щось ще, тому я проконсультувався з кількома людьми і Ніколь, і ми вирішили взяти невелику дозу питоцина; це дійсно викликало сутички ».

Після 40 годин постійної боротьби Ніколь зробили епідуральну анестезію, і, нарешті, Блейкли Фейт Зіземер з’явилася на світ о 10:06 вечора 30 грудня. Але перш ніж доктор Меган Форш змогла допомогти Ніколь з пологами плаценти, вона відчула всередині ще одну крихітну голівку. Кейд Метью Зіземер, здорова дитина вагою 5 фунтів, народився 30 грудня об 11:05 вечора.

Друга дитина став несподіванкою і благом для пари, а також для доктора, який абсолютно не знав про його існування. Після цього щасливі батьки поділилися з сім’єю своїми шокуючими і захопленими новинами.

На своїй сторінці в Facebook Метью висловив свою вдячність Богу: «Все відбувається з причин, і є час для медичного втручання, і це був один з таких випадків. У Бога безумовно є більш великий план для нас, і він показав нам, що ми нічого не контролюємо в своєму житті. «