Жінка вте к ла з хлопцем своєї дочки через кілька днів після наро дження дитини. ФОТО

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

Дивний любовний трикутник утворився в Глостерширі, Англія, де 44-річна Джорджина Олдрідж закохалася в Райана Шелтона, бойфренда її дочки Джесс.

Згідно з повідомленнями, сім’я жила разом після того, як Райан і Джесс переїхали до батьків 24-річної дівчинки, Джорджини і її чоловікові Еріку.

Однак незабаром після того, як молода пара переїхала до батьків, Райан і Джорджина завели небезпечний роман, через який вся сім’я розпалася на частини.

Після декількох місяців роману і всього через кілька днів після народження сина Джесс і Райана, бойфренд втік з матір’ю Джесс, щоб оселитися в їхньому новому будинку, залишивши 24-річну дівчину піклуватися про дитину самостійно.

Тим часом мати Джесс, яка також є бабусею, нібито розповіла про свої стосунки з Райаном в серії повідомлень, які вона відправила своєї доньки.

— Якщо хочеш знати правду, Райан намагався три роки, а я здалася за останні шість місяців. Він показує мені [ваші повідомлення] кожен день і розповідає мені все ».

Захищаючи свої нові відносини і своє рішення залишити матір свою новонароджену дитину, Райан також розповів, що йому все одно, що про нього думають інші, тому що він «закоханий в Джорджину.»

Після подвійної зради 24-річна Джесс висловилася з цього приводу:

«Це жахлива річ, яку зробила мама. Райан зраджував мені принаймні три рази. Забавно, що вони думають, що у них такі міцні відносини. Ласкаво просимо » — сказала вона.

«Папа сумує. Він не дуже добре справляється з цим. Ми всі відчуваємо себе повністю відданими мамою, особливо мій тато «, — сказала вона.

— Вона завжди була його опорою, і він погано справляється без неї. Я дійсно хвилююся про нього. Мені огидно те, що зробила мама. Це розриває всю сім’ю на частини. Як вона могла таке зробити? Вона зрадила нас «!