Дружина застала чоловіка з коханкою в магазині і такий цирк влаштувала їм там із молоком та сирими яйцями, що вони в житті не забудуть.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ

У нас у компанії є друг Микита. Він найбезтурботніший і веселіший, також легковажний. І саме йому дісталася дуже господарська дружина, котра стежила за Микитою, смачно йому готувала, все для нього робила. Його дружина сама працювала, добре заробляла і особливо не потребувала грошей чоловіка.

Микита розслабився і став зайві гроші витрачати з нами у барі. Потім йому це набридло, і він завів собі подружку, її звали Юля. Микита постійно нам розповідав про неї, як вони добре і весело проводять разом час, природно, таємно від дружини. Я дивувався, як Микита маючи таку гарну дружину наважився завести коханку. Він міг свої гроші витрачати на сім’ю, радувати дружину,

робити їй гарні подарунки, сюрпризи. Але яким він був до одруження, таким і залишився вітряним. Він навіть не побоявся разом зі своєю Юлею гуляти тими кафешками, куди водив свою дружину. Потім вони прогулювалися садом, де був із дружиною. І саме там його побачила сусідка. Вона і розповіла всю правду дружині, що Микита їй зраджує з якоюсь молоденькою дівчиною. Дружина хотіла на власні очі переконатися в цьому, тому вона раніше вийшла з роботи, щоб швидше прийти додому.

Микита про це нічого не знав, тож спокійно проводив свій час із Юлею вдома. А потім вони вирішили піти в магазин, щоб купити щось смачненьке. І тут їхня дружина побачила. Вона облила Микиту молоком, а Юлю закидала сирими яйцями.

Потім зверху посипала борошном, щоб було ефектніше. І пішла, залишивши все оплачувати Микиті. Вдома на нього чекали зібрані валізи. Я думаю, що дружина все правильно зробила. Мені самому не подобалася поведінка друга, тому він отримає по заслугах.