Лiкaр приніс матері її малюка,у дитини не було вyաних paкoвин . У пaлaті наcтала пoвна тиша

ДЕТИ

Вона, як й усі матусі, чекала своє кохане немовлятко після пологів. Ніхто ж не заходив у її палату, а малюка принесли лише через 2 години.

Лікар приніс малятко, закутане в пелену та поклав на груди матері. Жінка вже чекала цей момент з нетерпінням. Ось дитина у неї в руках. Вона підняла пелюшку, але побачене її вразило. Лікар же в цей момент нічого не сказав, а просто обернувся у вікно.

У малюка не було вyшних paкoвин, але слух був відмінний.

Однак, це не вплинуло на любов матері. Вона любила його ще до того, як він появився на світ. Виховували як звичайну дитину і ніколи не наголошували на вадах.

Правда, батьки розуміли, що настане час, коли він у них буде все розпитуватися. Діти стали з нього знущатися та назвали потворою.

Насправді, дитина була дуже талановитою. Він добре вчився та мав ідеальний музикальний слух. Стосунки в класі з дітьми не складалися.

Батьки спитали хлопця чи б хотів він отримати вуха і чи згідний на операцію. Він був дуже щасливий, що таке можна зробити. Людина, яка погодилася на таке, знайшлася швидко. Скоро хлопець мав абсолютно нормальну зовнішність.

Пройшли роки. Він став відомим музикантом. Одного разу він запитав у батьків:

– Так хто ж та людина, яка віддaла мені свої вуха?

Батько мовчки підняв волосся матері і син побачив, що вона була без вух. Він навіть ніколи не помічав цього. Після цього хлопчик робив все, щоб зробити батьків щасливими.

Ви б пішли на такий крок заради своєї дитини?